kritaen5a


Newsflash
September 25, 2013, 07:25
Filed under: Uncategorized

Efterdyningarna från gais-incidenten tycks inte vilja lägga sig. Den ältas in absurdum på vissa forum av Bajare som inte vet till sig av glädje nu när Hammarby IF Fotboll med tf. ordförande Von Yxkull svingar PK-Yxan. Uppenbart att det kilar i flanellen hos en del till och med. I skottgluggen för dessa upplysta forumriddare står inte sällan REDAKTIONEN.

Är det inte härligt med en svart-vit verklighetsuppfattning. Att stökigheterna senast på Nya Söderstadion, signerat ett 40-tal heta grabbar, blåses upp till osunda proportioner kan ju fylla en del syften. Lite som när Ni ser en halvdan gat-hustler köra ett “three-card-trick”. 90% av folket pekar på precis det kortet hustlern vill. Oförmögna att hänga med vad som egentligen händer. Satsar hela förmögenheten på det uppenbara kortet. Men….

Hur kommer det sig egentligen att publiksiffrorna sjunker?
Ljungskile – 14.374, Falkenberg – 14.084, Brage – 11.879 och senast då “publiklaget” gais – 10.538. gais-matchen hypades dessutom rejält och skulle upp i 20.000. Men något annat hade redan hänt! Vi var redan körda sportsligt. Matcherna betydde nästintill ingenting! Därför slutar marginalsupportar att gå. Allt annat är historierevidering.

Vilken lämplig och perfekt “fall guy” REDAKTIONEN skulle kunna vara. Men om det nu skall vara på det viset att det predikas: Vi vill ha Gemenskap, Respekt och Kärlek – ingenting annat!
så bör populasen kanske få lite hjälp på vägen att upplysas i ämnet nutidshistoria.

REDAKTIONEN gillar verkligen inte att hålla på att älta och grotta i folks bakgrund. Livet går vidare och folk och fän ändrar (och i många fall förbättrar) sig. De allra flesta förtjänar både en andra och en tredje chans. Men kanske inte vem som helst var som helst.

Eftersom Hammarby IF nu vill ha hjälp att identifiera engagerade Bajare på läktaren senast hänger REDAKTIONEN på detta pöbelbeteende.

För att skärpa till folks sinnen uppmanar vi er att hålla kolla på delinkventen i grå jacka. Någon som känner igen honom?? Vill ni ha lite hjälp på vägen kanske? Är han inte lite lik en ung …..

Happy viewing..

REDAKTIONEN har aldrig ansett att “Bajenhjärta” är nödvändigt för att operera under Hammarby IF’s flagg. Men vissa gränser får det väl för fan finnas eller??

Tillsist ett tvärt lappkast! Signaturen Uffe_87 på Svenska Fans har REDAKTIONENS goda öga på sig för länken till Ghetto Defendant! Vi kände att det bara måste påpekas!

Advertisements

3 Comments so far
Leave a comment

kan det mojligtvis vara varan ordforande som visar hur man skall uppfora sig????. dessutom i gnagar halsduk!.

Comment by perra

Stämmer bra det Perra, Von Yxkull i egen hög person. Folk glömmer lätt saker tydligen…

Comment by kritaen5a

HATA AIK !

Comment by hata gnaget
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: