kritaen5a


Itchys Hörna
October 4, 2013, 16:25
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN satt och bläddrade igenom Svensk Damtidning häromdan och snubblade över ett inslag skrivet av självaste Itchy, firman boys egen top banana. Vi vart jävligt förvånade men positivt överraskade. Inslaget kallades för “Itchys Hörna” där Itchy tipsar om mat och diverse andra saker. Den här gången tipsade han om sin och många andra av firmans top boys favoritmaträtt Pasta Persona Non Gratinata. Eftersom REDAKTIONEN inte har nåt bättre att skriva om idag så saxar vi hela Itchys artikel istället:

Väkommen till ännu en vecka av Itchys Hörna. Idag tänkte jag gå igenom för er hur man tillagar min absoluta favvorätt. Det är en syditaliensk klassiker med anor från Norra Stå. Ni kanske har hört talas om den, ni kanske har ätit den, eller så har ni kanske inte gjort det. Jag pratar givetvis om Pasta Persona Non Grata. Visst vattnas det i munnen bara av att tänka på maten, visst?

Ni behöver:

-Ett hegge riktigt rå lök

-Tre gubbar vitlök

-Fyra streck peppar

-En jävla massa salt

-Tre skålar med krossade tomater (Itchy hälsar att Firmans top boys krossar sina tomater med nävarna)

-750g köttfärs (köttfärs från kokött och inte bajare-kött haha)

-500g Spaghetti

Gör såhär:

Hacka ner löken och vitlöken i en panna. Kör ner köttfärsen också och låt det fräsa en stund. Rör ner de krossade tomaterna och rör om riktigt ordentligt, armen ska gå i samma tempo som min gjorde den gången jag, Superior, En Av Grabbarna Johan Höglund, och Martin Mutumba ensamma körde över Wisemen, KGB plus undergrupper och DFG samtidigt. När ni gjort det så kan låta såsen sjuda i 45 minuter. Medan såsen blir färdig så kan man passa på att laga spaghettin. Koka upp vattnet och häll i spaghettin. När spaghettin är klar så häller ni av vattnet med hjälp av ett durkslag. Durkslag får mig att tänka på en situation den gången jag och DFG-Boding hängde i Thailand i några veckor haha! Men den historien tar vi en annan gång..

Vid det här laget borde såsen vara klar så då kan ni lägga upp spaghettin på en tallrik och hälla över såsen. Toppa gärna med lite riven ost skrapat från Superiors ollon. Och sist men inte minst: Cazzo oogatz bambino mortadella grissini– det är italienska och betyder ”Det här är en rätt som serveras bäst kall”. Antingen låter ni maten svalna en stund eller så kan ni lägga in tallriken i kylen för snabbare resultat.

mat

Bon Appetit som vi säger på Norra Stå!

Ses nästa vecka i Itchys Hörna.

Ja vad ska man säga? Minst sagt märkligt. Firman böjs, ett gött gäng helt enkelt..

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

Hammarby!

Comment by Sverige

Briljant!

Comment by Gary Barlow
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: