kritaen5a


Jobs for the boys
October 4, 2013, 09:37
Filed under: Uncategorized

Den stora skillnaden mellan Bajens “organisation” och “spelarkollektiv” gentemot nästan alla andra svenska föreningar är att inkompetensen och svågerpolitik-policyn (läs ohälsosam inavel)inte bara tycks närvarande för stunden utan även eftersträvas i framtiden.
När vi äntligen slipper dyra löneposter för oduglingar ersätts de av än dyrare och odugligare. Polare och polares polare uppblandat med några trötta gamla trotjänare.

job

Om det nu är trovärdigt att Mikkel Jensen (Aftonbladet idag) skall in som ny sportchef bekräftar det bara den deprimerande trend där “Bajenhjärta” (men givetvis en rejäl dusör i ersättning först) tycks vara esset som trumfar alla former av kompetens och intelligens.

mikkel

Ett par år på Handelshögskolan och tränare för de alltid så farliga Karlbegs BK garanterar ett kontaktnät som säkerligen är i paritet med … hmmmmm …. Öh, kan någon googla “färsking”?? ….. AHH, Gustaf Grauers!

Sen undrar REDAKTIONEN med stor nyfikenhet vad fan som hände med de famösa T-shirtsen som togs fram för att verkligen sätta ner foten mot arenaterroristerna och framhäva Hammarby IFs världsunika värdegrund. Utspätt snömos av random fraser hoprafsat på en pisskvart more like.

t-shirt

En normal organisation hade skickat tillbaka skiten till tillverkaren med vändande bud och krävt att föreningsmärket blev rätt gjort. Men vi antar att även detta fuskverk var ett Jobs for the boys där “någons” polare tjänade sig en rejäl hacka. Dessa T-shirts är så jävla fett oäkta att man nästan skulle kunna dra på sig en bara för att ingen annan jävel kommer göra det. Var är dom förresten. I en skrubb på kansliet??

Tillsist en sponsrad förklaring från Huliganpäron och Folkbildningsinstitutet.

Jobs for the boys – Favouritism where jobs or other patronage is given to friends and acquaintances. (Svåra ord och dessutom på engelska, få se om någon lyckas klura ut dem!)

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

Det bästa är ju de dom skrev om villka som har försvunnit o villka som kommit in va fan ska man basunera ut det i aftonbladet. Min åsikt är att innan man bekymmra sig över styrelsen borde de inkompetenta styrelse medlemrna se över villka lirare dom har i laget.(f-låt det flesta borde inte kallas för lirare) jag tycker att minst 7-8 spelare i start 11an ska bort speciellt theorin och i samma veva som dom gör sig av med honom så ta med thunell i samma paket. Sen så behöver bajen en tränare som vunnit något. Visst i vissa fall funkar det men jag är väldigt skeptisk till tränare som spelat fotboll i alla fall på den högre nivån finns många bevis på det. Och speciellt inom den föreningen de ha spelat i.Även fast gregg hade lite konstiga tankar ang fotbollen men det berodde väl på att amerikansk fotboll o svensk fotboll inte har samma tänk. jag tycker han skulle ha fått längre tid på sig. för så länge bajen inte har spelare som inte har hjärta för klubben och inte har minst 3 spelare som kan konkurera på de olika positionerna i en start 11 så ska v inte upp o då tycker jag att gregg skulle kunna fått chansen åtminstone tills vi hade ett slag kratigt allsvenskt lag. sen kunde han fått gå för det är ju hammarby fotbolls adelse märke att lyckas man får man avgå (kolla sören) sen så grabbar fortsätt med det ni är bäst på ör det gör ni jävligt bra och jag e stolt över erat jobb.
1.2.3 Sieg beer och heil Bajen

M.v.h Pavvan

Comment by robbanwallgren70

Det värsta på tröjan är ju att färgerna i flaggan är tvärtom än vad de ska vara. Jävla svin.

Comment by finnsinganamn
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: