kritaen5a


Inte tack vare, trots!
October 10, 2013, 10:18
Filed under: Uncategorized

Efter att styrelsen lagt sig tillrätta på pallen och spänt på disciplinbollen samt spärrat upp skitan så gott det går satte disciplinnämnden in den största butt-pluggen någonsin. Visserligen hårdare och brutalare än ens REDAKTIONEN hade räknat med. En viss stringens i händelse kontra påföljd hade vi väntat oss. Men med det sedvanliga påslaget för allt som har med Bajen att göra, så visst, varför inte. Cashen måste ju in.

Att rabbla exempel på inkonsekvensen i utdömda straff, både på och utanför planen, genom åren där Hammarby straffats hårdare än andra klubbar känns överflödigt. Alla vet.

Vad som dock inte kan påpekas ofta nog är att det är Hammarby IFs supportrar som gjort svensk fotboll till vad den är idag. Två gånger har vi hjärtstartat en helt död produkt. Dels 1970 och framåt. Då drog vi produkten själva och skapade en stämning kring produkten. När vi åkte ur i slutet på 80-talet inleddes det magra år för både oss och produkten.

Innan vi på allvar reste oss igen 1997 hade gnaget inte ens en klack på norra vissa matcher. Resten av produkten “Allsvenskan” var än mer stendöd. År 1998 är år 0 för den fullständigt obegripliga publikhype vi sett. Återigen blåste Hammarby IF liv i produkten. Förbundets alla hjärntruster hade försökt på alla sätt men misslyckats gång på gång på gång. Totalt i osynk med vad “konsumenterna” vill ha och efterfrågar.

Det är VI, inte ni, som är svensk fotboll. 

Senaste beviset på förbundets monumentala inkompetens och grandiosa självbild finns där för alla att beskåda. På en avsides gammal sjöbotten som blev förorenad godsbangård och tillslut arenastad!

En arena som omgärdas av tveksamheter och mutor. En arena (läs förbund) som redan måste räddas upp av Folksam.  Det finns så många anekdoter genom åren på förbundets oduglighet att ingen kan ha undgått dem. Friends arena står där som en värdig och odiskutabel minnessten av de i särklass största oduglingarna i ankdammen svensk fotboll. Att skiten sjunker rent bokstavligt talat är lika underhållande som icke-förvånande.

Vi har gett er en numer självsäljande produkt. Ni gör allt som står i er makt att döda allt som gör svensk fotboll levande. Jävla härke!

Nå, konklusionen av senaste krigshandlingen från disciplinnämnden blir den logiska. De hatar oss. Iofs. i sin ordning för vi hatar dem och har gjort det länge. Men Friends arena, landslag, Camp Sweden-mupparna och allt annat odynamiskt som kan tänkas följa med hela konkarongen kan ni ta med er ner i slukhålet (både ekonomiskt och fysiskt) som snart uppstår hur mycket jävla böter ni än delar ut.

Sista ordet är inte sagt!

Advertisements

4 Comments so far
Leave a comment

Bra snack grabbar!

Jag är på eran sida. Vi Bajare, enade tillsammans mot alla lag, snuten och horungarna på SvFF!

Comment by Bajaren

Tack tack tack!

Comment by Anonymous

http://sv.wiktionary.org/wiki/hela_konkarongen

Comment by Rimboslusk

Inte för att jag bajare (en sån där jävla göteborgare) men ni har min sympati, det är åt helvete.

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: