kritaen5a


And They’re Off
February 5, 2014, 15:57
Filed under: Uncategorized

Helgen såg både Bajen-/Hockeykväll och försäsongspremiär-match i fotbollen. Hockeykvällen kom och gick. REDAKTIONEN var givetvis på plats. Dessutom på bästa humör och delade generöst ut stickers samt andra godsaker. Ett tag. Damfotbollen hade otaktiskt nog lämnat Anna Lindblom hemma av någon anledning. Så det blev inget säsongskort för oss. Ge och ta. Dessutom blev det som vanligt när föreningen (hela) har möjlighet att få lite extra good-will. Torsk efter en mer än skitnödig inledning. Det är tydligt att identitetslösa lag hämtar mer energi från fulla läktare än vad det lyfter våra grön-vita sportsmän. Vem vet, en vacker dag kanske det ändras. It could happen you know…

Fotbollen rullade igång nere i väcksjö och det såg hyfsat lovande ut. Egentligen ingen större skräll. Det odugliga riff-raff som så skönt och osentimentalt trattats ner till en hanterbar trupp har fått en meriterad tränare samt tillskott med ett antal habila fotbollsarbetare av robustare slag. Det som möjligtvis i dagsläget stör REDAKTIONEN med Nanne är de skossingar han själv trampar runt i samt att han tillät spelarna att välja själva bland alla  chock-kulörta vidrigheter till skor. Nanne skulle kastat åt spelarna ett par av dessa var med motiveringen att om de dög åt Diego Armando så duger de åt Er. Äkta kalvläder, putsa omsorgsfullt!

puma

Vi hoppas dock (och påpekar för vilken gång i ordningen) att Nanne inser att Banda säkerligen snart är igång med sitt ränksmideri igen. Något som både Lundin och Berhalter fallit offer för. Att fanskapet är kvar kan vi inte fatta. Men, men, man kan inte få allt.

Carlos Banda kanske är kapabel att placera ut konor, koka kaffe samt underhålla Rami Shabaan och alla andra gamla skithögar som nästlar sig ner på Årsta för att sola sig i glansen av Hammarby IF. Samt föreläsa på föreningsträffar för lag i STFF.  Inget mer!

REDAKTIONEN har till viss del stöttat Gregg men en egenhet vi inte gillade var den bisarra matchningen i försäsongsmatcherna. Visst skall samtliga i truppen få chansen att visa upp sig under försäsongen så alla hålls på tå och krigar om en plats. Men att hatta med 11 byten i paus gillade vi inte. Bättre nu. När väl bytena kom i slutet blev det som vanligt Hawaii men innan dess gavs visst fog för försiktig optimism.

Bandy-VM var som vanligt när det hålls i smällkallaste delarna av Ryssland. Fett äkta, hur bittra svenska ledare och spelare än må vara. Riktiga fjällfräs-förhållanden.

REDAKTIONEN vill fortsättningsvis upplysa om att alltfler mårdhundar siktas dagligen numer. För dessa styggetyg till inkräktare finns bara en lösning!

När vi ändå har ångan uppe så är det dags för REDAKTIONEN att fortsätta på vårt ambitiösa folkbilningsspår. Den här gången är det en push för filmen Shergar. Vi är mer än medvetna om hur bedrövligt ställt det är med begåvningsreserven bland läsekretsen så vi väljer att visa ett klipp från en spelfilm istället för en dokumentär. Det blir lite lättare för Er då fetthuvvén!

Toto-pållen Shergar är en av IRA’s mindre framgångsrika aktioner genom tiderna. Milt uttryckt. Men om Ni någonsin deltar i ett Pub-Quiz på de brittiska öarna eller vill hänga med i svängarna när hästar kommer på tal så se filmen.

Tillsist kan vi glatt meddela att vår man i Fjärran Östern nu är på Sverigebesök. Fett äkta!

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

Vad krävs det för att jag någon gång ska få dra några streck med REDAKTIONEN?

Comment by AmfetaminKarl
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: