kritaen5a


Runkhund!
February 19, 2014, 08:07
Filed under: Uncategorized

Plågsamt att behöva genomlida ärkesvinet Jonas Erikssons fortsatta standardbärande för den svenska domarkårens ojämförbara uselhet internationellt. Skandal efter skandal efter skandal.

Namn byts ut men inkompetensen är den samma. Fredriksson-Karlsson-Sundell-Frisk-Hansson osv. har nu fått ännu en kille vars största nationella merit hos förbundet är att “ha stått upp på Söderstadion”. Inte  genom att genomföra en perfekt match utan genom att ge precis allt till motståndarna. När skall förbundet lyfta fram domare som gör sitt bästa på den nationella nivån till att göra det samma på större arenor?

REDAKTIONEN glömmer aldrig när Jonas lät Taco-Fettot  sparka Bajare sönder och samman i svenska cupen 2010 samtidigt som bonnjävlarna fick precis allt med sig. Som lök på laxen utbröt vad som närmast kan betraktas som grov-petting på mittplan som ett tack för hjälpen mellan de tu när Castrullo visades ut.

Att höra (eller rättare sagt inte höra) Lagerbäck och klappmongot i stolen bredvid gång-på-gång undvika alla uppenbara missar som frekvent rullade i slow-mo var fan lyteskomik. Nordkorea-TV när den är som mest underhållande. Hur svårt skall det vara att bara säga att svenska domare suger mårdhundskuk?

Jävligt ful är han också, sa vi det?

Nu får vi repetera ordet SMØREBOM  1000 gånger högt för att få fram ett skratt!


Leave a Comment so far
Leave a comment



Leave a comment