kritaen5a


Bara i Bajen
February 27, 2014, 15:56
Filed under: Uncategorized

Visst går det att gnälla dagarna i ända när det gäller Hammarby IF Fotboll. REDAKTIONEN försöker dock låta bli. Det blir så enehanda efter ett tag. Det blir mest som lyteskomik. Men nu måste vi tryckutjämna igen.

Föreningen verkar vara en naturkraft som drar till sig oduglighet på nästan alla plan. Förmodligen är Yvonne den ende i organisationen som levererar pålitligt. De flesta kan inte bättre helt enkelt. De har ingen “högsta-nivå”. Oavsett hur många eller vilka som anställs.

Kommer det någonsin komma en säsong när “säsongskortskaos” inte utbryter ? Det påminner om första halkan i november. Ingenting har sjunkit in från året innan utan vi får oss ett par-tre nya ursäkter för varje vinteruppehåll att grunna på. Vem vet, någon gång kanske all samlad erfarenhet genom åren analyseras och åtgärdas. Vi ber Carlos Banda hålla andan till det händer.

REDAKTIONEN är sannerligen inte först på bollen gällande prissättningen till svenska cupens glödheta “förkval” mot de alltid så farliga och tillika publikdragande ÄFF:arna. Populacen har rasat! Bra då att officiella hemsidan förmedlar detta:

Att Hammarby tar cupmatchen på lika stort allvar som en ordinarie seriematch visas inte minst av att biljettpriserna är de samma som i Superettan.

305:- för en sittplats långsida på en nästintill stängd arena. För det kostar så mycket och det är ju så jävla jobbigt att öppna upp sektioner osv. osv. Istället för att göra detta till en rivstart på säsongen, en säsong när det dessutom finns lite anledning till optimism så har genierna (toppade säsongen till ära med en nyanställd fett äkta heltidsanställd biljettansvarig) lyckats få allt att handla om priser och problem istället.

REDAKTIONEN dryftade sig till en omvärldsanalys. Så vi surfade in på http://www.mcfc.co.uk. Ni vet Manchester City FC i England. Landet där de så höga biljettpriserna dödat den gamla hederliga arbetarklassfotbollen och ersatt publiken med feta, köpstarka, medelålders klappmongon.

De skall snart spela kvartsfinal i FA Cupen mot Wigan Athletic FC. Vi vet i och för sig inte om MCFC är kapabla att ta något på samma grava allvar som Hammarby IF Fotboll men vi vill gärna tro det.

http://tickets.mcfc.co.uk/events-choose-seats-flash.aspx?eid=15529&sid=28502&pid=5059&vid=61

Ni kan gå in själva och se hur de formligen pungslår sina supportar. Eller vänta… Hur står £ i kurs nu igen? Nåja, vem fan är Kun Agüero, för vi har Andreas Haddad.

Öh, nåja. Fan…

Malmö de oseriösa svinen de… öhhh…. 100:- för biljetterna men sen har de dessutom fräckheten att lägga på 10:- i serviceavgift. Fy fan!

Valberedningen har haft bråda dagar kommuniceras det. Mängder av potentater har hugade hört av sig och nu har grädden flutit upp. REDAKTIONEN ser ett namn  som sannerligen sticker ut som en fyrbåk av vad föreningen står för numer och vad som är av absolut högsta prio (förutom i Nannes lilla isolerade bubbla av reella krav).

Kliv upp i manegen Hans Eskilsson. Professionell pokerspelare med nystartat fotbollsrese-projekt. Sannerligen redan där överkvalificerad. Men sen har han ju egenskapen som övertrumfar alla andra. Bajenhjärta! Vad kan gå snett frågar vi oss utan minsta egentliga förundran.

Nu skall vi faan inte gnälla mer. Det är ju frågestund med Nanne ikväll. Bra styrt för det är sanning ganska klent förmedlat med spelförståelse runt omkring oss. Skall bli skönt att slippa Banda och hans anhangs vurm för 4-4-2 med diamant på mitt-mitt för att få ställa frågor till en ledare (Nanne alltså Era efterblivna fetthuvve´n) som förmedlade dessa, för REDAKTIONEN, ljuva fraser efter BP.

Och det handlar alltså om tempo – hur mycket man förflyttar sig på banan när man inte har boll och med det hjälper sina medspelare och gör ett kollektivt jobb. Det är där nyckeln sitter, att få upp ett tempo som är tillräckligt högt. Därför är det viktigt att ligga på en träningsmängd som är på gränsen av vad vi klarar.

Vi förstår att han med de kraven kände sig tvungen att kicka mer eller mindre hela truppen.

Cupmatchen kommer alltså att spelas med stängt tak på konstigt gräs. Det var bättre förr!

fettäkta1

Så här tinar man upp en plan om det är kallt!

fettäkta2

och truppen kan träna så här under tiden!

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

Intressant lansering av nya biljettkillen Markus Nilsson. På ett infomöte stod Herr Smaka Fågel och skanderade Herr Nilssons förträfflighet med att berätta att Herr Nilsson minsann var en av få personer i hela Riket som var utbildad och inarbetad på Det Nya Biljettsystemet. Men det visade sig att Herr Vogel körde samma taktik som han kört hela tiden, samma taktik som Tea Party-rörelsen m fl lanserat de senaste åren: Ljug Folket rakt upp i ansiktet, du kommer undan med det för alla mongon (Folket) därute orkar ända inte ta reda på sanningen och protestera.
Alltså, på direkt fråga till Herr Nilsson om hans kunskap och erfarenhet att arbeta med nya Biljettsystemet: Noll. Nada. Den enda inom Hammarbys “organisation” med någon som helst erfarenhet av systemet visade sig vara – Rickmers dotter. Psykopaten Kindlund har alltså slagit till igen.

Comment by Jensa
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: