kritaen5a


Not fit for purpose
March 18, 2014, 08:59
Filed under: Uncategorized

Det går att träna hästar så de kan uppföra sig kallt och kalkylerat i upploppssituationer.

Det går att träna hundar så det kan uppföra sig kallt och kalkylerat i alla möjliga situationer.

Det går att träna delfiner att minera fiendens fartyg och utföra allsköns trick i främmande miljö.

Det går att tränar apor, ormar, elefanter, björnar (osv.) till allt möjligt.

MEN träna jagsvaga, hustrumisshandlande, munksvullande, mårdhunds-liknande avskrädesindivider till färdighet i något så elementärt som att inte misshandla försvarslösa och oskyldiga är tydligen där gränsen för inlärning går. Ge dessa retarderade mutationer en uniform, ett hårt föremål att utöva makt med samt en kravallhjälm och de är övertygade om att de har carte blanche att begå vilka övergrepp som helst. (Vilket de iofs. tycks ha trots att det är väl reglerat i diverse lagrum, paragrafer och förordningar att så icke är fallet).

REDAKTIONEN har sagt det tidigare och säger det igen. INGA snutar är välkomna på Bajens läktare. Och då menar vi inte de i uniform eller i tjänst. INGEN snutjävel är välkommen. Vi har skrivit samma sak efter matcher där vi inte deltagit och snutasen brutalt manglat stora grupper av oskyldiga samt en och annan som har mage att ifrågasätta hur det står till med begåvning och självinsikt. Detta gäller inte bara oss. Det gäller att kunna hålla fler tankar i huvudet.

De flesta har redan sett filmerna och för dem som var på plats behövs ingen film. Asen intitierar, provocerar och får tillslut ejakulera ner sig och slå någon helt oskyldig sönder och samman.

Nästan lika provocerande är att se hur snutar civilt tror sig ha någon form av status som pålitliga och rättrådiga. Äckligt att se att rum önskas hyra av polisstudenter. Som om det skulle vara något att luta sig mot. Ähmenfyfan! Inte konstigt att de bara har varandra att umgås med. Inga vänner, bara kollegor.

REDAKTIONEN-betting kan dessvärre inte ge odds på att någon snut fälls ens för olaga nedskräpning. Ety utgången är för given. När blev det öppen jakt på fotbollspublik?

Advertisements

6 Comments so far
Leave a comment

en vacker dag gör snutasen robert karlström och olle borén sällskap i snuthelvetet

Comment by det finns bara en

Det här är en av Internets bästa bloggar genom tiderna. Det är som att få hem en jävla blaska i brevlådan man är prenumerant på fast detta är gratis Och nej det är inte för att Hammarby är Sveriges galnaste fotbollsklubb utan för att någon eller några här inne har ordets och skriftens gåva. Och det är blondinbella som tjänar pengar fuck the world.

Comment by Della Valle

Just detta inlägg kanske inte var så jävla passande att hylla skrivkonsten pga av textens innehåll men poeter har fan rätt att veta vad läsarna tycker!

BAJEN MOT HELA JÄVLA VÄRLDEN! I evighet.

Comment by Della Valle

Dags för hembesök månne?

Comment by Albin Sehr

När ni tror att vi har dött,
då smäller det till å vi dyker upp
När ni tror ni har besegrat oss,
knyter vi näven å vevar loss

Den enda framtid som jag ser
Hata mer!
Känga ner!

Herrefolket Hammarby!

Comment by E. Mike

Har sett filmerna och jag måste säga som icke KGB att se grisen gå på så hänsynlöst mot den “gamle mannen” med glasögon får mig att önska den grisen all olycka i världen. Grisen går till hänsynslös att attack o bara slår o slår o slår.

1312
jag fick iaf lära mig att man slår inte folk med glasögon!

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: