kritaen5a


Come get it!
April 11, 2014, 21:55
Filed under: Uncategorized

Som Ni har väntat, tjatat, bönat och bett! I åratal gav inte med oss. Men till slut blev trycket  även för REDAKTIONEN nära gränsen. Så vi gör ett undantag. En sorts tryckluftsventilering. Vi släpper 100, bortom, fett äkta t-shirts. Inte mer, inte mindre. Köp nu eller ångra Er sen.

I framtiden kanske vi faller till föga igen men då kommer denna design INTE att användas. Var så säkra!

fettäkta

Som Ni ser har vi anlitat den mest fett äkta modell som finns att uppbringa. Resultatet talar för sig självt. Tror fan att vi till och med betalade för tjänsten. Möjligtvis…

Nå, så här går det till om just Du skall bli en av de unika få att kliva runt i denna t-shirt som garanterat skyddar dig mot allt ont och lika garanterat öppnar upp möjligheten till nya ligg varje kväll.

Det rekommenderade priset i märkesbutik är 899:-. Men vi fattar. Vi gillar Er trots Er låga begåvning och taskiga ekonomi. Så för 200:- jämna pengar är t-shirten Er. Förutsatt att Ni passar på under hemma-premiärdagen för längre än så tvivlar vi på att lagret räcker. Försäljning kommer att ske ambulerande med huvudinriktning på Björns Trädgård. Om vi inte måste ut i förorten för en Ladd-deal är vi på plats från 16:00. Förhandsbokningarna haglar in och dessa får förtur. För att garantera dig en t-shirt på måndag svara i kommentarsrutan nedan i det namn du vill boka. OBS! och OBS! igen Era fittnyllen. Era svar kommer INTE att publiceras. Vid svar förblir det dolt tills vi godkänner. Vid eventuellt raka frågor publicerar vi fråga och svar. Annars förblir Er inlägg dolt. Skulle Ni boka men inte sen köpa kommer vi leta upp Er och ge Er ett “erbjudande” Ni inte kan tacka nej till….

Priset en gång till. 200:- . Förmodligen den bästa affär Ni någonsin kommer göra i Era liv.

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

Vill boka en tröja i namnet GÖSTA GUSTAFSSON. Tack

Comment by Gösta

Nu till något helt annat. http://www.lexbase.blogspot.se har listat hela Johan Hägers familj och släkt så ska vi se hur kul dem tycker det är att bli uthängda på internet. Värt att uppmärksammas!

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: