kritaen5a


Fritt fall
April 23, 2014, 11:35
Filed under: Uncategorized

Givetvis var det tvunget att bli ett fett oäkta uppvaknande efter hemmapremiären. Som det firades, gjordes våg, snackades och sociala medier-tjohejandes efter 3 poäng hemma mot de alltid så farliga Degerfors IF kunde man vara förlåten att tro att Hammarby IF faktiskt hade vunnit något stort. Men så var det ju inte…

När REDAKTIONEN inte trodde det går att känna sig mer låg på hur fan det står till sportsligt kommer ännu en ytterst bisarr påminnelse om vilket skämt till serie vi spelar i. Nästa match spelas borta mot GIF Sundsvall. Bara där vill REDAKTIONEN avbryta skrivandet. Men som de “troopers” vi är nöter vi på. Matchen är lagd att spelas onsdagen den 30 April.

Men se, det blev problem. Ortens tvålfagre son skall spela gitarr på majbrasan så matchen måste flyttas så han hinner med att kicka lite boll innan den stora balunsen. Horungarna på förbundet är förstås både förstående och tillgodoseende för de unga flickorna på orten måste ju få våta ner sina trosor när det vankas amatörafton på landsbygden.

Dessutom är det jävligt provocerande att Banda, på hemsidan, fortsatt tillåts uttala sig om något han inte begriper sig på. Vi förstår att han gärna vill men han ska inte! Hellre en stillbild på Nanne utan ljud.

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: