kritaen5a


rent-a-quote
May 26, 2014, 21:28
Filed under: Uncategorized

Livet är inte alltid så enkelt. Svårast blir det när man måste omvärdera sina egna tankar. Kanske är det en följd av att tvingas göra detta som förstärker känslan i den nya riktingen. Så är det nog.

När Nanne var i Kalmar var det enkelt. Han såg lustig ut, hade lustig dialekt, tränade ett olustigt lag och var i övrigt helt grå. Ibland lite jobbigt snusförnuftig men en helt ovidkommande företeelse.

Men efter att ha kallat Ultras för eventsupportrar i lördags höll vi fan på att REDAKTIONEN sätta knapparna i vrångstrupen. Det blir fanimej roligare för varje minut man tänker på det. Så den bekanta känslan att systemet behöver mer infann sig direkt. Lagom är aldrig bäst.

Mycket riktigt fanns det en del underhållning och klokt i de tidigare presskonferenserna också.

Topp 7 Nanne-citat just nu.

1. Hållbarheten på spelarna idag är sämre än för 10 år sedan. Det är bara att konstatera. Vi får bättre och bättre idrottsmedicin men vi får svagare och svagare spelare. Jag förstår inte den kombinationen… (REDAKTIONEN förstår den och vi är ganska säkra på att Nanne egentligen förstår det. Youtube-generationen behöver bara lyckas med en “skön grej” i sin karriär för att det skall vara värt)

2. Vi vill inte ha för stor trupp eftersom dagens spelare är mycket känsligare för konkurrens. (och en jävla massa annat också kunde han lagt till iofs.)

3. Det är inte alltid taktiskt rätt, det spelarna gör. Det är ju Hammarby, så det behövs mycket utbildning. Det kan ni vara säkra på. (Då anser vi det bekräftat från en som borde veta)

4. Som ledare är det mitt jobb att se till att de landar, vi får se om jag tar det i morgon eller på onsdag. (Ta det varje dag i veckan)

5. När kommer de flesta målen i fotboll? Har ni tänkt på det? Jo, det är i de sista 30 minuterna …, det är då det gäller att se till att man har tillräckligt mycket tempo och fart.  (Japp!)

6. För det andra är vi inte speciellt löpstarka. Ska man spela offensiv fotboll, då måste man ha ett högre tempo. Det hade vi inte mot Degerfors heller, men då kunde vi dölja det bättre. (Japp!)

7. Det är ett problem i svensk fotboll, vi är för tempofattiga och det löps för lite utan boll. (Japp!)

Som sagt. Man måste förmodligen vara desperat och så jävla sjuk i sin abstinens efter bara lite framgång att en kärv småländsk gubbtjyv framstår som ett orakel. Men det är där REDAKTIONEN är i sitt missbruk som faller i kategorin Hammarby IF Fotboll.

De där skorna har REDAKTIONEN dock väldigt svårt för fortfarande.

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: