kritaen5a


Golare har verkligen inga polare
June 15, 2014, 09:19
Filed under: Uncategorized

Hur i helvete är man funtad om man ringer snuten när man ser ett par idka älskog 75 meter upp i en radiomast? Hängandes i säkerhetslinor! Är det “vän av ordnings” ryggmärgsreflex? Vidrigt!

Länk vill Ni väl ha också Era efterblivna fetthuven.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/utrolige-historier/par-hadde-sex-i-toppen-av-radiomast/a/23231087/

Match i dag mot de alltid så farliga Östersund. Jävla horförening förresten. Vad fan hände i U21-matchen härom veckan? Skrapa ihop lite random spelare från Stockholmstrakten. Jävligt oäkta, riktig jävla difstil.

Satans skönt att slippa VM-skiten för en stund. Det blev snabbt fett oäkta med allsköns lustigkurrar och fittnyllen som har en åsikt och en landslagströja på det. När man inte tror att det kan bli värre så blir det garanterat det ändå.

Topp-3 hatobjekt just nu.
1. “Smarta” horungar som hellre kastar sig i en hög på marken och kvider som … som…. som…. (REDAKTIONEN kan fan inte komma på något så ömkligt faktiskt) än att visa vad alla träningstimmar har gett . Hellre förlorar man matchen än att förlora en närkamp.
2. Henrik Brandao (med någon jävla krusidull någonstans över namnet) Jönsson. Nej, du blir inte brasse bara för du tar frugans namn. Du är och förblir en halvalkad dum jävla reservdansk.
3. Alla fittungar till landslagscoacher som inte fattat att man går för kryss i gruppspelens inledningsmatcher. Man håller det tight och säkrar hem. REDAKTIONENS drömkombo vore att se Jose Mourinho ta över Italien. Finns inget vackrare än en bra parkerad buss.

Bra däremot att Uruguay lämnade alla horungars horunge utanför truppen.

Tillsist en uppmaning, inte många T-shirts kvar nu. 27 st. för att vara precisa. Har Ni inte säkrat Ert ex ännu är det hög tid att göra det. På onsdag gäller det således att vara på tå. Sjukt bra nivå på kunderna vid försäljningen senast mot LBois. Ligg-Garantin som kommer med T-shirten gäller i ALLA länder ber vi att få förtydliga.

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

så skönt att det finns några som tänker exakt lika som en själv… hata hamren och alla tre i studion ser ut som översvälda michilingubbar med sina fittkostymer som sitter som isterband på en fyllsvullen amerikanare…

Comment by hackney hardcore

Jag vill ha en T-shirt. Men hur?

Comment by Baröverkropp..
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: