kritaen5a


Pray for rain
July 29, 2014, 08:54
Filed under: Uncategorized

Först av allt. Vilken jävla pärs det var igår. Sydafrika överlevde en hel dag Lankesisk spin-terror på en wicket som var som ett minfält. Ett par regnupphåll hjälpte till. Men vilken jävla disciplin. Inte en spelare som försökte sig på en enda skön grej utan det var block-block-block timme ut och timme in. Allt för laget. Belöningen för detta blev inte bara att man vann test-serien mot Sri Lanka i Sri Lanka (vilket är jävligt svårt kan REDAKTIONEN upplysa om) utan även petade ner aussie-svinen från förstaplatsen i Testmatchs-rankingen och nu är Sydafrika rankade som nummer 1. Många hjältar men REDAKTIONENS “man of the match”  går till all-roundern Vernon Philander som höll ihop det briljant på slutet när Sri Lanka var så nära seger.

vernon

 

Vilket osökt leder oss in på en grupp mindre disciplinerade idrottsmän. Hammarby IF Fotboll.

-Det är jävligt tufft för den här Face down-generationen att ta till sig information. Det sitter i 10 minuter sen är det borta. Sanslöst.

Nanne igår på presskonferensen. REDAKTIONEN har länge försökt att få åtminstone en idiot där ute att fatta ett uns av vad som är Hammarby IFs största problem. Nu börjar det med Nannes hjälp så sakterliga kanske-kanske äntligen att sjunka in hos en och annan att det kvittar vem som är tränare om spelare inte ens har mental kapacitet att ta till sig instruktioner.

Nåja, 10 poäng på 4 matcher och upp i serieledning. Vilket innebär att det för första gången i Superettan (på 5 jävla år) med 13 matcher kvar finns en realistisk chans att ta oss ur denna skitserie. En skitserie vi aldrig borde vara i från början. Om nu bara spelarna ser till att i första hand vinna matcher och inte springa runt som yra höns och söka bekräftelse av sin egen person.

OM (ett fett jävla OM) Hammarby IF nästa år spelar i Allsvenskan undrar vi hur det kommer kännas att möta Örebro SK och få Fantasi-ramsan slängd i ansiktet. Att våra Event-supportrar rakt av snott “deras” (egentligen något jävla Argentinskt lags) Karnevalsramsa (och dessutom gör den sämre) är och förblir en nästintill outhärdlig skam. Vi kan höra det redan nu…..

“snor från Örebro, för ni vill va som oss, ja ni är pinsamma Bajen..”

REDAKTIONEN vill också passa på att återigen tacka SVFF för deras 3-miljarders-skämt. Visst kostade det lite men skratten Friends Arena återkommande bjuder på har förlängt en hel befolknings livslängd med flera år. Precis när de värsta skrattkramperna släppt efter att det regnat en skvätt ser vi att de nu gjort det  odugliga fanskapet till linjedomare (Stefan Wittberg från Märsta) till Stadium Manager. Stadium Manager, jo-jo, flott ska’re va’.

Och så krampar det igen. Inaveln är så bisarr att det saknar motsvarighet.

Tillsist vill REDAKTIONEN bekräfta att den garanti vi lämnade till de två yppiga kjoltygen som köpte T-shirts igår gäller. Viss återbäring är möjlig.

 

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: