kritaen5a


Made in Britain
August 16, 2014, 21:13
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN har tidigare framhävt Fort Ardwick i Manchester som ett nutida arkitektoniskt världsarv. Men Manchester har fler underverk att tappa hakan över. The Hulme Cresents, till exempel. 

Här kan Ni enkelt se anledningen till varför britterna besegrade tyskarna. Detta är Lebensraum på riktigt. Helt enkelt en livsåskådning som skiljer fett äkta från plast, nyskapande från plagiat, ledande från följande o.s.v. Britterna skapade något oförglömligt där de bodde. Hitler och hans anhang ansåg sig behöva ytor de inte hade rätt till. Den som besökt de bägge länderna förstår varför. De brittiska öarna representerar allt som är äkta och nyskapande. Tyskland är en kombo av USA och Australien men utan någon som helst dynamik, humor eller nytänk.

Den som inte kladdat ner sina kalsonger inom 1 minut saknar insikt och mental kapacitet att uppskatta det yttersta i ögongodis.

Det är oerhört tragiskt att varken The Hulme Cresents eller Fort Ardwick överlevt så face down-generationen fått möjlighet att ta del av genialiteten och det unika band som skadades bland de lyckliga boende i området. De må vara demolerade men REDAKTIONEN lovar att se till att de aldrig glöms.

 

Happy viewing

Det var bättre förr!

 

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: