kritaen5a


Den alltid så viktiga klackmatchen kapitel 84
August 19, 2014, 10:03
Filed under: Uncategorized

Vreden är så jävla monumental idag att REDAKTIONEN fan inte vet vad vi skall ta oss till.
Vi bjuder på ett kort sammandrag från gårdagens match. Bajen i de färgglada (som sig bör) dräkterna. Släpper in mål, noll intelligens, tjo-och-tjim inställning, trippande löpsteg i slow-mo, närkamper undviks eftersom det kan göra jätteont på riktigt osv. osv.

Se och häpna

Nå, med den krystade lustifikationen avklarad är det fan dags att folk börjar lyssna på vad fan vi försöker säga.

Det är poängen som räknas! REDAKTIONEN kan medge att det finns en stolthet i att vi trots 5 års ökenvandring i dödsskuggans dal fortfarande kan fylla en arena MEN det är fullständigt ovidkommande om det 2015 återigen står Ängelholms jävla FittFörening eller vad de nu har för jävla prefix/suffix på andra planhalvan.

Som det är nu är det sån förbannad fokus på vad “andra” gör och inte gör. Vi slog Ängelholm i klackmatchen (om vi säger med magnifika 100-0 vet vi att de flesta bajsar ner sig av lycka och kommer länka våra visdomsord utan att förstå det större sammanhanget) men vi kammar 2×0 i de poäng som räknas. Till 90% beroende på att inställning och ödmjukhet helt saknas. REDAKTIONEN vet att likaledes drygt 90% av alla Eventsupportrar är nöjda trots den utdelningen. Men REDAKTIONEN är det fan INTE.

Det enda som spelar någon som helst roll är vad de 11 på planen kan tänkas mäkta med för dagen. I sann Post-Linderoth Hammarby-anda så drar den sjuka delen av truppen in det friska blodet i välkända och destruktiva mönster. Skit i vad tränarens säger, lita på ormen Carlos Banda (VARFÖR ÄR HAN KVAR???), häng med ut och lattesörpla med resten av gänget och alla andra gamla sköna “hjältar”, kör lite sköna grejjer på planen istället för att hålla koll på offside-linje, ha teknik nog att bredsida boll i öppet mål, förstånd att springa som matchplanen är, rädda en boll då och då och inse att en stillastående fotbollsspelare kan ersättas av ett lallande fyllo från läktaren. För är det någonting som går hem i Bajen så är det sköna grejjer och att förundras över publikstödet. Det är allt som krävs av dig serru…

Vi ser en uppgiven intervju med Stefan Batan som lite förbryllad konstaterar att “vissa” inte riktigt gör vad de skall. Nä, tar man inte jobbet i andra föreningar är det frysboxen. Problemet i Bajen är att frysboxen är knökfull och om vi skulle köpa en till så skulle vi tvingas ner i F15 för att hitta lite geist och inställning.

Vi skrev redan under Greggs styre att vi var säkra på att han ville vinna mer än någon av spelarna. Men eftersom “tunga klackprofiler” inte kan tänka sig något mer erotiskt laddat än att få lite visdomsord levererade av potentater som Lallet och Sundin så är allt coachens fel.
Med Nanne på plats blir det lite svårare att underminera ledarskapet men den vanliga utvecklingen är på gång märker vi.

För övrigt så tar REDAKTIONEN-betting spel på att Event-supportrarna kör mer än 50% krystade mummelramsor i vad som ser ut att kunna bli en riktig mardrömsmatch mot Ljungskile. Alla tecken tyder på att det kommer bli ett ypperligt  tillfälle att lägga upp miljontals jävla Youtube-länkar med obskyra ramsjävlar, sig själv i fokus, impa på polare på fejjan osv osv in absurdum och det är ju som bekant betydligt viktigare än vad som händer på planen.

Hur fan kunde det så här? 

Sen Edit: Missade helt att påpeka att Ängelholms fula jävla coach förtjänar ett rejält kok stryk. Nästan Alm-klass på aset.


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: