kritaen5a


KOMMUNAL DOPNING SKALL STRAFFAS HÅRT SOM FAN!
September 30, 2014, 09:04
Filed under: Uncategorized

Inte för att REDAKTIONEN räknat hem några tappade poäng för gråtfärdiga fitt-Walker eller Ljungskile ännu på lång väg. Men det vore en riktigt välkommen överraskning i seriens slutskede. Hammarby har aldrig fått ett skit från kommun/entreprenader i kommunens regi i något hänseende alls. Hammarby har mjölkats som en jävla kassako. Inte bara av kommunen skall vi i ärlighetens namn säga, utan även allsköns jävla as på olika nivåer i föreningen.

Södermalm, med kopplingen till Bajen, har genom åren fått en skjuts att det inte går att jämföra med Norden med något annat lag. Den sortens “PR” som inte kan köpas för pengar. Lars Ohly ljög att han spelat mot Nacka, någon kärring med för stor kommunal makt ville tränga sig in på Nackas minnesdag, SD snor Just idag är jag stark o.s.v.. Alla vill de nå något sätt stjäla till sig en del av Hammarby IF. Men vad fan får vi tillbaka? Inte ett enda jävla skit. Utan Hammarby IF vore svensk fotboll ingenting. Precis som 1998 kommer resten av den svenska fotbollsfamiljen få ett uppsving nästa säsong om Bajen går upp i år. Annars inte. Så enkelt är det. Bajen är lokomotivet, resten av föreningarna är kolvagnar. Vi när, allt annat tär.

I kommuner som Leksand, Ängelholm och Edsbyn tycks ingenting vara omöjligt däremot. Det är mer sekt än kommuninvånare. Inavlat utav bara helvete till råga på allt. Dessa tre ekonomoiskt dopade fitt-föreningar har på olika vis (i varierande grad av kommunal inblandning) och i olika sporter konkurrerat ut Hammarby IF. Var är krokodiltårarna då. Var går gränsen?

Om det nu skulle vara så att Ängelholm konkar i tid och vi rycker i tabellen så är det en poetisk och gudomlig rättvisa. REDAKTIONEN kommer att korka upp, sniffa koks, ringa in alla nymfomaner vi har nummer till och festa loss av bara fan. Fram till bajs borta då vi ökar takten ytterligare.

I sann förbundsanda jobbar säkerligen de inkompetenta politrukerna för högtryck nu. Med ambitionen att hitta ett kryphål för att “det skall avgöras på planen”, gissningsvis på samma hederliga sätt som när Örebro SK tvångsnedflyttades 2004 över kaffepengar. Ni har ett jävla regelsystem att följa och det skall ni göra. Helst ville ni väl inte ha regler utan att ni kunde ha ett möte efter varje omgång och mötas för lite kuttrasju och låta Gunilla Axen cirkulera runt samt fatta lite beslut a la bonnes heure.

Vi vill inte höra ett enda jävla snörvel från Ljungskile heller. REDAKTIONEN följer Superettan. Vi ser hur vidrigt billigt ni får era jävla poäng av bonngäng som endast lever för 2 matcher per säsong och byter poäng med varandra i övrigt. Allt i någon förbannad samexistens man fan inte ens hittar ord för. Men man hör ljudet av banjomusiken tydligt i huvudet när man söker.

Konklusion: Ju förr Ängelholm nollas desto större rättvisa. På alla plan!

Hammarby IF ÄR svensk fotboll. Alla ni andra är oss skyldiga ert simpla förbannade existensberättigande.

Advertisements

4 Comments so far
Leave a comment

Årets!

“Helst ville ni väl inte ha regler utan att ni kunde ha ett möte efter varje omgång och mötas för lite kuttrasju och låta Gunilla Axen cirkulera runt samt fatta lite beslut a la bonnes herre.”

SvFF kan dra åt helvete.

Comment by HIV

Hur I HELVETE kan ni ens våga sitta och önska att ni ska gå upp? KGB med undergrupper lär bli den firma som får det hetast om öronen 2015… Gnihet kommer knulla er och efter era senaste företeelser mot DIF lär ni få det hett om öronen även när DFG mobiliserar.

När vi från Feskekôrka kommer på besök ska vi ha hämnd för Årsta och Gröne Jägarn ska jämnas med marken…

Väll mött förortsbarn!

Comment by Feskarn

fuck off vi e bajen

Comment by Anonymous

Malmö acceptera pedofiler
Helsingborg kvinnomisshandlare
Äff kursar
O bois ända bra spelare värd namnet
Var en enarmad bandit som sken upp som en sol o föll som en pannkaka
Va stolta halv danskarna måste va
HATAR IF IF

Comment by Pavarotti
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: