kritaen5a


Tre raka jävla 3-poängare nu!
October 18, 2014, 11:18
Filed under: Uncategorized

Att vi befinner oss i fotbollens banjoland bekräftades återigen igår kväll. Tacka fan för att missbruket skenar och att svenska landslaget nu rankas lägre än Kap Verde. REDAKTIONEN kräver 3 raka segrar och en väg ut ur denna jävla misär till tillvaro. Vi skiter fullkomligt hur det går till men vinna skall vi oavsett huruvida vi har ett spel som håller i Allsvenskan.

På läktarna kommer REDAKTIONEN försöka se till att det blir ogästvänligt och otrevligt i mesta möjliga mån. Vi inses svårigheten att tränga bort mummelramsorna samt den evigt dovt och orytmiskt mullrande trumjäveln. En grådisig och regnig  höstkväll så kommer möjligen polletten trilla ner hos eventsupportrarna att vad som händer PÅ planen är det enda som spelar någon roll. Istället fortsätter följetongen om var trumjäveln skall placeras. Helst på tippen med en rostig morakniv genom trumskinnet om REDAKTIONEN får sin vilja igenom.

Tack och lov att det här förbannade landskamps-breaket är över. Maken till amatörernas aftnar är svårt att hitta någonstans. Undantagen som bekräftar regeln hittar vi dels på Island, jävligt äkta att gå på match iklädd isbjörnsdräkt samt förstås i Serbien. I Serbien ser inte ens maskotarna snälla ut. Något att möjligen grunna på en stund.

Advertisements

3 Comments so far
Leave a comment

Blir våt av att läsa här.

Comment by Frida

värdelöst

Comment by Anonymous

smuts

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: