kritaen5a


Vår vardag – Er cupfinal
October 23, 2014, 07:52
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN kan inte annat än att generat skaka på våra redan överluttrade skallar.
Svensk fotboll är som bekant ett stort skämt och, vore det inte för det dynamiska undantaget Hammarby IF, en stendöd “produkt”. Att klubbar som Värnamo, Varberg och Husqvarna skor sig på Hammarbys bekostnad och unika namn är irriterande, men begripligt, om man har kapacitet att sätta sig in i hur en inavlad bonnläpp resonerar.

Vi har, hur man än vrider och vänder på den lilla burken, bara oss själva att skylla för att vi tvingats ökenvandra i dödsskuggans dal. Då får man ligga som man bäddat. Som en passus vill vi påpeka att de jävlar som skodde sig själva i föreningens namn och förpassade oss dit aldrig skall glömmas eller ursäktas.

Det är dock med en häpnad (eller egentligen inte) som vi, dessutom av en del förvirrade Bajare kallat “broderklubb” från det dysfunktionella industrisamhället kallat Sveriges framstjärt, ser hur de väljer att marknadsföra söndagens match.

En stolt förening hade givetvis fokuserat på sin egen kamp att klamra sig kvar i Superettan och försökt kraftsamla sitt eget support. Så icke Ni! Hammarby IF från den stora huvudstaden kommer ju på besök i samhället. Då vankas det Cup-final och möjlighet att “ställa till det” för den populäre. Alla jävla Klabbarpares våtaste dröm och 99% av svensk fotbolls yttersta drivkraft.

Jaja, var och en blir saliga på sin egen tro. Våra hang-arounds håller som bäst på att packa REDAKTIONS-mobilen. Tjack, paraplyer och SI-jackor givetvis av högsta prioritet. Vroom-Vroom, vi ses i Gråbo Gayboys!

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

Vi syns i dimman..

Comment by pivo
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: