kritaen5a


REDAKTIONEN kan köra dig till Arlanda
November 25, 2014, 09:47
Filed under: Uncategorized

Det är med stor glädje REDAKTIONEN konstaterar att ännu en knickedick avpolletteras ganska osentimentalt. Visserligen har Timisela inte varit dålig under säsongen och alternativ på hans plats har det sannerligen inte varit gott om. En habil insats i flykten ur förnedringen som varit tillvaron Superettan. Men….

timi3

Från en intervju med Timisela i matchprogram 103. Vi har inte pallat att kommentera detta innan men det visar bara vilken jävla självbild som råder hos många av spelarna. REDAKTIONEN skiter fullständigt i vad som tycks och tänks om tränarens instruktioner. Vill man köra sköna grejjer och ha kul så gör man det i Grus-Korpen. Utan lön eller annan ersättning kan man alltid ta sin Mats ur skolan och gå hem om det blir för outhärdligt. Har man däremot ett kontrakt i en förening med ambitioner (hhrrrmmm…) så följer man tränarens instruktioner. Hur jävla svårt är det att förstå?

REDAKTIONEN är plågsamt medveten om att det råder en stundtals, minst sagt, “förvirrad” världsbild hos alldeles för många Bajare där “killarnas” väl och ve går före resultat. Helst bör alla som någonsin sagt eller gjort något positivt för Bajen belönas med livstidskontrakt och noll kravbild. Tack och lov verkar Nanne och Jingblad söka andra kvaliteter än “Bajenhjärta” och underblåsande av supporterskarans ständiga bekräftelsebehov som viktigaste parametrar vid scoutning.

För att visa på vad som kan åstadkommas med lite taktiska direktiv och 11 spelare som följer dessa ger vi Er 15 minuter fotbollsskola. Inte fotbollspropaganda kanske men samtidigt något att tänka på. Spelare i världsklass kan underordna sig ett tränarens direktiv men inte våra “killar”. Benämningen horungar har aldrig känts mer motiverad.

Hoppas någon av Er svagbegåvade begriper utan text och har förmåga till 15 minuters koncentration. Det skulle kunna hända…

Ha i åtanke att detta var matchen när Liverpool, på Anfield,  mer eller mindre skulle säkra PL-guldet säsongen 2013-14. Liverpool blåste sönder allt som kom i deras väg med offensiv fotboll och red på en framgångsvåg. 16 matcher utan förlust varav 14 segrar. Chelsea kom i princip med B-laget, men ett B-lag som gjorde som tränaren sa. Inte “för att göra honom glad” utan mer sannolikt för att de är professionella yrkesmän.Vilket i sin tur gav 3 poäng. Det enda som delas ut.

Konklusion: Ankpsyket Michael Timisela kommer inte vara det minsta saknad!

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

Dysfunktionella spelare i all ära, men det finns fortfarande “bajare” utan någon som helst anknytning till Stockholm och som håller på ett annat hockeylag typ modo, hv71,luleå jag vettefan! Denna helt sjuka och absurda företeelse med äckliga platfans som har sina fula “snapbacks” och samtidigt har ett annat hockeylag i hjärtat, verkar alla blunda för, till och med redaktionen? Bajens äkthet är borttappad sen länge sedan, och på den här fronten ser jag intet nytt. Jag kallsvettas bara av tanken att ingen jävel verkar bry sig om det här, snälla säg att redaktionen inte är så naiva som alla andra!

Comment by Mersey Paradise

Bland det bästa jag läst. Hög nivå, knarkar ni verkligen??? OBS! Jag är ej ironisk. Respekt

Comment by Stieg H
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: