kritaen5a


Lucka 1
December 1, 2014, 21:58
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN är vanligtvis först, störst, bäst och vackrast med allt, i allt o.s.v
Nu lanserar vi något vi kommer kalla Julkalender. Se hur omvärlden snabbt kommer härma konceptet med en lucka per dag fram till tomtedax.

Vi kommer presentera 24 (ibland) skeva, (ibland) sköna, (ibland) fagra och (ibland) lite skitiga och elaka förebilder/levnadskonstnärer/legender. Den gemensamma nämnaren är dynamiken.

Vi rivstartar med den legendariske Harry Roberts. 1966 sköt han ihjäl 3 poliser i vad som gått till historien som Shepard’s Bush murders.

harry2

Det lätt mytomspunna epitetet “cop-killer” har genom åren vattnats ur en del då det är en tilltagande trend att poliser skjuts av. Givetvis finns det föregångare till Harry också. Men Harry tycks ha hittat sin plats i historieböckerna och än idag sjungs hyllningar på läktare och på pubar runtom UK..

Några sekunder in här hörs det. “Harry Roberts is our friend…..” Av någon anledning var det svårt att hitta något riktigt bra. Å andra sidan förtjänar Ni knappast bättre och ett halvkasst klipp är fan mer äkta.

Jävligt äkta också att Harry höll sig gömd i en skog i 96 dagar innan friheten var över.

Och det är på sin plats att förtälja att Harry återigen rör sig i frihet.  Han frigavs 10 november i år.

I den händelse att någon vill köpa en julklapp som kommer med en “Fett Äkta-Garanti” från REDAKTIONEN uppmanar vi Er idioter (för Ni kommer inte göra som vi säger ändå, fattiga och obegåvade som Ni är) att köpa denna bok till någon som har vett att begripa.

arnott
Notera dock att boken INTE är Non-Fiction utan en novell fritt tolkandes Harry Roberts liv och leverne även om “han” i boken heter något annat. Det kan Ni ju Googla vad det innebär.

Så, nu är det igång…

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

Millwall min 14,00

Comment by HFB

Harry Roberts is our friend, is our friend, is our friend. Harry Roberts is our friend, he kills coppers. Let him out to kill some more, kill some more, kill some more. Let him out to kill some more, Harry Roberts!

Comment by Jan Banan
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: