kritaen5a


Lucka 12
December 12, 2014, 11:02
Filed under: Uncategorized

Eftersom att det är fredag så bjuder REDAKTIONEN på en förebild från “det andra könet”. Sanna Bråding gömmer sig bakom dagens lucka! Sanna har gjort det mesta inom mediesvängen, men det som sticker ut med vår partyprinsessa är att hon dels har varit med i “Tre kronor”och dels i Lukas Moodyssons “Ett hål i mitt hjärta” där hon blir påsatt (på riktigt).

bråding2Sanna visar landningsbanan.

bråding3Sanna knullar sig lycklig.

Men det främsta skälet till att hon platsar på REDAKTIONENS lista är att hon älskar ladd! Sanna Bråding älskar ladd så mycket att hon började sälja ladd för att ha råd med sitt skenande missbruk.Tyvärr så hade tråkmånsarna koll på detta och Sanna dömdes 2008 till tre månaders fängelse för narkotikabrott. Detta var för innehav av 4 gram kokain och för att tidigare ha köpt 8 gram för langning.

bråding1Sanna festar.

Tråkigt nog påstår sig Fröken Brådings vara “ren” nu för tiden men REDAKTIONEN vet att hon kommer komma på bättre tankar och ta tag i sitt missbruk och börja leva igen. Vi väntar på dig!

 

Edit: Här är en länk där bland annat Thorsten Flinck diskuterar Brådings fittlukt. http://www.youtube.com/watch?v=BzckTAEdhE8


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: