kritaen5a


Interupting all programs
December 19, 2014, 13:25
Filed under: Uncategorized

Det var tanken att Julkalendern skulle få rulla på. Men inte då! Kort kommentar från en jävligt förbannad REDAKTION är ett måste!

Jaha, det gick snabbare än vi kunde anat. Om det undgått någon att det ljusnat på den ekonomiska sidan så är det nu uppenbart att det gjort så. Och vad händer då? Med samma förutsägbarhet som ebb före flod…

Jo, precis som vi tidigare förutspått, börjas det givetvis att delas ut anställningar åt “kompisar” som inte har i föreningen att göra igen. Fy helvete!

Så vad har då Erik Sundin gjort i sitt liv för att nu bli killen som “förstärker marknadsavdelningen”? Inte ett förbannat skit är svaret på det. Han är dessutom jävligt ful och (tro det eller ej) en ännu sämre fotbollsspelare. Noll lämplighet och inte ens det alltid så viktiga Bajenhjärtat finns där. Ännu mindre en “skön snubbe”. Återigen har vi rekryterat runt fikabordet genom att någon ploppar upp ett “bra namn”.

Dessa lönepengar hade gjort betydligt mer nytta på en habil allsvensk spelare till truppen.

Det finns så jävla många invändningar mot denna tillsättning att vi skulle kunna sitta och knattra här resten av Julen men nöjer oss med att konstatera det vi redan insett. När Mats och Nanne så småningom tvingas bort är Superettan snart ett faktum igen. Med fler löneposter på kansli än på plan. Horunge!

Bara i Bajen! Sannerligen, Bara i Bajen.

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: