kritaen5a


The next best thing
February 13, 2015, 13:53
Filed under: Uncategorized

Nu är det äntligen dags igen. The Cricket World Cup. Det är inte Premiärmarsch men det är en nästan lika fett äkta upplevelse REDAKTIONEN har framför sig. Kommer få tiden fram till 29 Mars att flyga bort med Cricket nästan dygnet runt.

I år är det elfte gången det går av stapeln och Nya Zeeland delar värdskapet med Australien. Var fjärde år arrangeras detta halabaloo sen starten i England 1975. Formatet med endags-Cricket är visserligen inte lika fett äkta som Testmatcher (5 dagar) men är det nästa bästa och det enda görliga om det skall gå att få till ett hanterbart världsmästerskap. 13 fett äkta nationer + Australien deltar. 14 totalt alltså Era svagbegåvade jävlar.

Finalen är en av de mest sedda sportfinalerna alla kategorier

PWRSH4E

så kom inte och jiddra om perifer sport.

Det rivstartar i natt (om 8 timmar bara, skrivet 14:14 svensk tid) med två riktigt bra matcher i grupp A.
Sri Lanka vs. Nya Zeeland på The Hagley Oval, Christchurch och England vs. Australien på Melbourne Cricket Ground.

Gruppspelet kommer vara ganska förutsägbart där 4 länder ur varje grupp går vidare. 7 av de stora 8 känns givna men i grupp B gissar vi att forna storheten West Indies kommer få det jobbigt i kamp med Zimbabwe och Irland om fjärdeplatsen.

För att göra det enklare för Er får Ni här en bild bild att glo och fnula kring eftersom vi vet att 99% av våra besökare bättre klarar av att tolka bilder än skriven text.

2015_WorldCup_Schedule02

Egentligen gäller ABA (Anyone But Australia). Vår gissning är att det dock kommer att stå mellan dessa aussie-as, Nya Zeeland, Sri Lanka och Sydafrika.

Så såg det ut på Wankhede stadium i Mumbai den andra April 2011 när MS Dhoni säkrade segern för Indien mot Sri Lanka i finalen.

Nu har vi gett Er chansen. Gissningsvis kommer 1 på miljonen att släppa snorren och skippa pornhub.com och istället streama Cricket i världsklass… Menmen, vi har insett att vi är omringade av inkompetens så det är inte mycket att göra åt saken…

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: