kritaen5a


Och så börjar det…
February 17, 2015, 09:05
Filed under: Uncategorized

Livet i Superettan var verkligen inget vi vill uppleva igen men det är inte utan att REDAKTIONEN nu påminns om precis hur många jävla svin som solar sig i Bajens glans på ett eller annat sätt.

Vi har redan varit inne på det här med kompis-nyanställningar på kansliet och fd. spelare som använder sin tid Hammarby som språngbräda för att stärka intresset i egna projekt. Men nu är det full spinn på alla plan.

Feta svin till journalister låser in plusartiklar för att trycket från Bajen är så stort, det direktrapporteras från träningsmatcher, fd. Kalmarspelare nämner att man snackar Bajen i sin podd för ökad trafik osv. osv.

Precis som 1997-98 (och 1970 0ch 1980) är det Hammarby IF som är lokomotivet i svensk fotboll. Precis allt och alla dyker upp för att få sin skärv av det enda friska och genuint dynamiska i fotbolls-Sverige.

Vårt engagemang blåser liv i den glorifierade träningsmatchturnering som är svenska cupen och nu igår påmindes vi alla om ett annat motbjudande väsen vi varit förskonade (med något undantag) under Superettan-åren. Dessa jävla självgoda domarjävlar som får för sig att de är större än matchen. Efter att i fem år fått döma skitmatcher som Gelfle-Malmö fick Johannesson nu chansen att visa upp hela sitt register inför en äkta fotbollspublik och omedelbart lyckades han dra på sig missnöje från de flesta på läktaren. REDAKTIONEN förstår att han somnade in så gott, så gott igår kväll.

Värre kommer det bli, den frustrerande men acceptabla inkompetensen hos Superettans domare skall nu ersättas av de grandiosa själv-jagen i Allsvenskan. Igår var nog bara en försmak dessvärre. Horungar!

Bajen är för stort för Sverige. Så är det bara. Press, motståndare som utan undantag (oavsett division) ser oss som årets Cupfinal, domare, förbund, motståndarsupportrar, tv-bolag, diverse bloggare, kändisar (av alla kategorier) är som TBE-bärande fästingar. Er livskraft är att parasitera på det friska, fullblodiga och stolta. Utan oss skulle ni förtvina och leva en helt meningslös tillvaro innan döden befriade er från omvärldens likgiltighet.

Inte konstigt att missbruket skenar när dessa insikter slår till.

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

SLUTA FÄRSKA ER OCH BÖRJA SKRIVA

Comment by kunt
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: