kritaen5a


En påse godsaker
April 1, 2015, 11:38
Filed under: Uncategorized

Cupderbyt har passerat och det var ett riktigt sjöslag på många olika sätt. Vi såg att krabaterna på sagoscenen uppdaterat nu i veckan. Sent om sider. På sin plats att REDAKTIONEN förklarar baron von münchhausen-ekvationen till populasen.

Ni tar den precisa tidpunkten för händelsen de skriver om (X). Sen tar ni tidpunkten för när de fnulat klart med sin illustra text (Y). Tidsavståndet mellan X och Y delas upp i 24 timmars-cykler ( W ).
Genomsnittliga ingångsvärdet (Z) på varje sagoscensuppdatering, dag 1,är 23% någorlunda överensstämmande med beskriven händelse.

Så först har vi X. Därefter halveras (50% alltså Era korkade jävlar) Z för varje W fram till Y. I derbytextens fall tog det drygt 3 veckor. Och där har Ni ungefär slutproduktens värde ganska precis nedkokat.

Går vi vidare till själva matchen var det en spontanejakulation vid slutsignalen. För oss minnesgoda (läs savanten) så har vi fortfarande alla jävla skämtstraffar gnaget fått genom åren färskt i minnet. “Det jämnar ut sig i längden…”
Vilket borde innebära att vi nu bara återstår 27 matchavgörande domslut till vår fördel innan någorlunda balans uppnås.

Vi noterade, väldigt svagt, i periferin av Bajenmullret även att Kung Kennedys frisyr kommenterades från läktarhåll. REDAKTIONEN skulle betydligt hellre vara Kung och ha Kennedysfrisyr än att vara en fittig horunge med Sveriges mest patetiska comb over (Paolo Roberto lika given tvåa). Titta på fanskapet. Vem fan tro han att han lurar?

alm

Tala om att ta från de rika och ge till de fattiga. Beter sig dessutom som en riktig jävla goddagspilt som rapar de floskler han vet går hem bland hans sjaviga anhang. Hans gärning i Bajen borde fan raderas ur historien.

Nä, nu till något trevligare. Välkommen till ännu en norrman. Mats Solheim. Vi fortsätter att värva allsvenska spelare och byter metodiskt ut all andra sortering. 2 transferfönster till nu bara med sista resterna av, numer nedlagda, öppna fotbollsförskolan Färgglada Fotbollsskon. Sen kan man börja ha förväntningar på framtiden…

Om inte Sverige missar EM och behöver ny förbundskapten….
Eller om nyanställningarna på kansliet fortsätter att skena i höjden….

Till sist vill REDAKTIONEN, som vanligt, substantiellt bidraga till festen på lördag. Vi kommer att brassa iväg de sista 11 Krita T-shirtsen.
Kan ses här. Från Fotbollens årsberättelse. Vi uppskattar gesten med gratisreklamen och det underförstådda erkännandet av allt gott vi gör för föreningen på alla plan.

kritammm

Men det stannar inte där. Det skenande missbruket gör sig ständigt påmint så vi lanserar en lika unik som begränsad upplaga stickers av absolut världsklass (hur skulle det kunna vara annorlunda??). 20 olika kvalitetsklibbor för endast 50:- Det är bara att försöka boka bäst Ni kan.

Vi kommer under dagarna fram till premiären bjuda på lite smakprov. Här, på Instagram och på twitter. Som den globala storspelare vi är.

bandafantom

Tillsist vill vi även påminna om kampanjen #allaframförbanderollen. Alla gör givetvis som de själva vill och ignorerar de order man inte anser sig ha lust att lyda. I sann Bajendynamik.

allafram

Nedräkningen har sannerligen börjat på allvar!

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: