kritaen5a


BF-Gate – FAKTA
May 22, 2015, 09:36
Filed under: Uncategorized

Det har tisslats och tasslats och vänslats och skvallrats. Nu har till slut BF-Gate kommit till åtal och en FUP  finns tillgänglig i mål Stockholms TR B 1455-14. Bara att ringa 08-561 650 00 och begära ut handlingar. H*n åtalas för att ha förskingrat 363.655 SEK ur Bajen Fans-kassa för egen vinning.

REDAKTIONEN är enormt irriterad över det mesta i detta ärende. Både gärning och eftermälet. Mest irriterade är vi dock över “vissa” antydningar som dock inte framgår speciellt klart för fler än det insatta.

REDAKTIONEN understryker med all tydlighet att det är helt ok att stjäla pengar. Dock inte från sina vänner. Detta är endast kalla konstateranden.Inget annat!

Ett annat fakta är att en 5a LADD går på 4.000:- (Om man inte likt REDAKTIONEN har rätt kontakter, då är priset 3500 kr.)

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

Så här i vårtider.
Vi har länge undrat varför ni inte skrev något om händelsen i höstas då en av våra top boys sopade banan med fyra äckliga gnagare av vilka tre hävdade att de vad var fb. Stor circus när halva stockolms poliskår rycker ut.

Vad hände?

Jo. Han sitter med en god vän på en pubpå nytorget i gamla stan när det sitter ett gäng brölande gnagare och vässar mot alla. Dålig stämning. T om serveringspersonalen är nojig. Gnagarna gapar på. Vår top boy ber dom tagga. Personalen vill inte ens servera vår top boy som går och hämtar ölen själv. Mer väss. Hans kompis viil gå. Ok. Då de är på väg ut kommer gnagarna. De skickar fram en liten terrrier bland alla på uteservering en. Vår top boy ser han komma och sänker honom med en armbåge.kallabalik uppstår på uteseeveringen. Då kliver den största fram och åker på en upper c rakt i plytet. God natt. De andra springer..galopp. sen. Fullt med poliser och ambulans. Polise tar med sig gnagarna och lämnar kvar vår gubbe.

Kan inte nån gnagare som va med berätta sin version?

Comment by dance dance

Han gick då förmodligen hem och satte sig med ett halvt K och fredagsmös?

Comment by Lillfimpen
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: