kritaen5a


Det lebbiga landslaget tuffar på
June 8, 2015, 22:09
Filed under: Uncategorized

Efter att ha genomlidit gårdagens förbannade ineffektivitet. I kombo med en så jävla fett oäkta allsvensk domarinsats, kändes det att de 5 åren i Superettan inte var helt utan fördelar. Nu är vi där igen. En jag-svag idiot som tror att 27.000 pers samlats för att se hans jävla plocke-pinn-ben och beskäftiga uppträdande. Det här var inte en usel jävel utan ett sällsynt fult fittnylle med en agenda. Allsvenskan…

Det var därför som en avsugning av Knullmamman att få skratta sig halvt harmynt åt damlandslagets kollaps mot Nigeria.

Det härliga gamla uttrycket “Tung i Gumpen” ploppade upp när man såg Nilla Fischer klafsa runt som om hon hade en 4 kilos butt plug i solitt Boliden-stål upptryckt i anus. Nigerias bänk med 4 rejält överviktiga gubbar och en nunna på bänken det mest äkta.

Hanna Marklund har iaf fattat att lite schyssta kläder och en framlyft kvinnlighet går hem hos REDAKTIONEN. Ser att Pia nu slingrar sig ur sitt felval att satsa på lebbor med rejäla bakpartier istället för löpstark kvinnlig fägring. De tunga gumparna gjorde sig påminda redan efter en timmes spel och halva jävla laget linkar runt med kramp. Dam VM har sin plats som slap stick-underhållning men det är bara roligt att se clownen drutta på ändan så många gånger. Jösses, vilken cirkus det är.

Ja just det. Sebastian Eriksson i gbg. Vilket jävla genskadat mähä. Nej, inte en skön spelare att ha i sitt lag. Påminde REDAKTIONEN om Thomas Quick som Ellington ungefär. Jävligt tveksamt att spela med uppenbart förståndshandikappade särbarn.

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

Det är mycket Sebastin, nu. Konstigt? Är inte Larsson också från GbG? Får jag lyfta fram, en skön Sebastian? https://www.youtube.com/watch?v=Mir0r7g9aXc

Comment by Spennis
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: