kritaen5a


Glorious 5-year plan…
August 12, 2015, 11:42
Filed under: Uncategorized

Äntligen hemma, i förtid, från att ha lyft fram England till att återta the Ashes. Behövdes bara 4 av de 5 testerna för att säkra det. Swingbowling och Joe Root! Mycket underhållande. Dock har som vanligt “The Aussies” hållt en låg profil när det inte bjuds optimala förhållanden. De asen. Påminner inte så lite om dif. Som tidvattnet. De asen.

Vi ser att transferfönstret smällt igen och spelaromsättningen är fortsatt hög. Inget fel med det. Ett eller annat beslut kan ju diskuteras men REDAKTIONEN är nöjd med processen. Inga spillda tårar eller blickar i backspegeln. Spelare kommer och går. Sakta men säkert börjar ett lag av habil Allsvensk klass att ta form. För eller senare skall väl slutligen “någon” som kan skjuta bollen i mål utkristallisera sig. Hoppas kan man ju alltid. Måns och Linus för tankarna till en neurosedynskadad nekrofil som gömt sig kvar i gravkammaren men trots frenetiskt jobb inte lyckas få upp kistlocken.

Vi är bara en habil 10-15 målskytt/säsong i från stabil mark. Men nedflyttning är ju helt realistiskt fortfarande eftersom vi är så löjligt usla att sätta våra chanser. Vi tror på en ketchupeffekt den dagen Banda äntligen får sparken. Det vore inte riktigt så bra (förutom att dyr överflödig och oproduktiv kanslipersonal skulle behöva friställas) kan man ju formulera det milt.

Vi påminner om denna artikel från 2009. Inför säsongen. Stolta deklarationer från de största tjyvar, as och självberikar föreningen skådat. Det säger en del….

http://nyheter24.se/sport/fotboll/63789-sovjetisk-femarsplan-gor-bajen-bast

Kan vara värt att tänka på. En alldeles för stor del av Hammarby IF’s följe glömmer snabbt. Så icke vi i REDAKTIONEN.

Vi har sagt det i fem år och säger det igen. En sak var bättre i Superettan. De sopusla, men ärligt försökande, domarna. Nu har vi på kort tid fått oss en rejäl påminnelse av vad vi inte saknade. Match efter match missas de mest uppenbara situationer. Givetvis har de alla en sak gemensamt. De skulle gynna Hammarby. Någonstans vid minut 60 slutar kontrolltornet att reprisera skiten för att det blir för mycket hat. Inte nog med att vi lyfter “produkten” Allsvenskan till en nivå den inte förtjänar. Hamlin, Nyberg och nu senast en jävla skåning vi inte ens orkar Googla vad fan han heter. Över 20.000 pers kommer inte för att bua ut er i 90 minuter era jävla CP:n. Skall det vara så svårt att döma för det som händer? Inte mer inte mindre.

Snart är det derby mot ohyran som vi fan inte tycks bli av med i första taget. Mycket snyggt jobb av den Bajenmobb som piskade upp dif häromdagen. Bra initiativ för att höja temperaturen och sätta tonen för vad som komma skall.

En sak till förresten. Vi såg att Häckens SLO kombinerar sitt SLO-gol med att även sköta det jobb Banda gör hos oss. Där kan vi effektivisera!

Advertisements

3 Comments so far
Leave a comment

Skickat från min Samsung Mobil.

Comment by mats lundqvist

En skål dunder honung till den som graverar en Picasso av surre varsom på asfalten i vår hjärtestad.

Comment by bloggopolitics

och vad jag gör jag i bajen igen?

Comment by Erik Sundin
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: