kritaen5a


BF-Cup 2015 – Samma gamla visa
September 2, 2015, 14:51
Filed under: Uncategorized

Inte mycket annat att göra än att kopiera och klippa in tidigare års resultat. REDAKTIONENS överlägsenhet håller i sig. Servar hem alla tänkbara jävla priser och titlar.
Allt ifrån “Mest fett äkta” till “Mest publikdragande”.

Att REDAKTIONEN är och förblir BF-Cup’s Hammarby IF kanske är överkurs att påminna om. Men en del av Er är ju jävligt tröga så det är väl på sin plats att uppdatera Er om det ännu en gång.

Öl, diverse Starkt och allehanda Substanser kombinerat med fysisk aktivitet och solsken såg ett lika segerrusigt som solkysst REDAKTIONS-lag ge sig ut i natten för både kvalitetsfitta och firande.

En jävligt oäkta sak med årets BF-Cup är att ett antal jävligt oäkta elfsborg-wanna-be-lag, gråtmilda tofsbeprydda (inte fitt-tofsar ens) renlevnads-småttingar, vi fan aldrig sett skymten av på match, ersätter rejäla lag och konstellationer. I brist på fysisk utmaning tvingades REDAKTIONEN till en hel del intern-brottning för att kompensera uteblivna kraftmätningar. Därtill ett evigt spring till den ambulerande thaimassösen som parkerat sin gamla Volvo 740 med tonade rutor i närheten för ett fett äkta “hand job” i dynamisk miljö.

En annan sak att beakta är att endast REDAKTIONEN trots sitt väldokumenterade blandmissbruk mäktade med samling 07:20 morgonen efter fredagsmatch mot de alltid så farliga kff:arna!

Årets lag, vinnare, skyttekungar, monsterkukar osv (Ni kan storyn vid det här laget).

FETTÄKTA

REDAKTIONEN tackar sina sponsorer. Red Bull, Boll Sport-knickers och Silvertejps-fabriken.


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: