kritaen5a


Vad fan hände??
September 24, 2015, 11:22
Filed under: Uncategorized

Som Greg Beerhalter upptäckte är det bortkastad tid att scouta motståndare (förmodligen därför Carlos Banda är formellt satt på jobbet) eftersom de i serielunken har en nivå. När sedan årets cupfinal kommer (Hammarby IF borta) är det ett helt annat lag som kommer.

Det räcker att se en random Superettanmatch/Allsvensk dito för att se skillnaden. Små lag med noll egenvärde som Äckelholm, Värnamo, ÖSK, Bajs, Sveriges två mest konstruerade supporterkulturer (grindif & mff), Team SVFF osv är så glada över att få spela en riktig fotbollsmatch om året. Och som det syns.

Därför jävligt märkligt att Gefle, av alla jävla lag, kommer till Nya Söderstadion och knappt ställer in 11 par skor på planen. Första gången på 10 år det händer i någon match. Mycket märkligt. REDAKTIONEN är fundersam milt uttryckt.

Som ladd på den stinna silikonpatten fick vi dessutom en straff. Hakuna Matata!

REDAKTIONEN var som vanligt i mitten av en köprusch när ytterligare en fett äkta batch stickers sålde som bara REDAKTIONENS produkter säljer. Vi kan glädja Er att profiten gick till Missbruk.

REDAKTIONEN kör en “Public Service Announcement”: Ta viss hänsyn till vad hissar anger som maxvikt…

Tillsist en hyllning till Gullmarsplan by night. Trots att REDAKTIONEN hade den perfekta röven i schvung framför oss på väg från arenan valde vi igår att vika av och njuta av den högst ovanliga dynamik som denna plats förmedlar.


4 Comments so far
Leave a comment

Visst var det den första straffen hemma el var det andra.
Forza M:v.h Pavvan

Comment by Robert Pavarotti Vallgren

Straff nummer 2. Vi borde haft 20. Lågt räknat! Hordomare!

Comment by kritaen5a

Jag vet inte… Jag har slutat använda prefixet “hora” när jag snackar Svenska fotbollsdomare. En hora erbjuder en schysst och viktig tjänst. Det gör inte en allsvensk fotbollsdomare.

Comment by Bagis

Stor cred till veckans gulligaste analogi: “som ladd på den stinna silikonpatten”. Jag kan verkligen se och känna hur jävla skönt det är. En bra liknelse för situationen.

För övrigt kändes det lite vilset igår. Ingen stress eller oro, bara lugnt och ro. Märkligt och fan så lite Bajen, någon måste avgå.

Comment by Flempan
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: