kritaen5a


Erik Israelsson är ingen krabat i färgglada skor
September 28, 2015, 07:03
Filed under: Uncategorized

Det borde ha framgått med all önskvärd tydlighet att REDAKTIONENS förtroende för Nanne är stort. Vi har kravlat oss ur Superettanträsket och är bara en het avslutare bort från en finish på övre halvan i Allsvenskan. Men det finns en sak som stör oss och det är att Nanne ställer över Erik Israelsson alldeles för ofta. Speciellt en sån här dag när kroppen skriker efter mer av allt.

Erik Israelsson är lagets bäste målskytt med sina 6 mål. Inte ens REDAKTIONEN har koll på hur många gånger Erik avslutat matchen med ett redigt bandage runt huvudet. En kille som fan aldrig försöker sig på en skön grej eller rapar floskler i onödan.

erikisr

Nu blev han mycket välförtjänt en fett äkta derbyhjälte. Inte bara det, nu skall fan kontraktet vara säkrat och dessutom som prima ladd på stinna silikonpatten har vi gett länskonkurenten ett rejält skott under vattenlinjen i deras guldjakt.

REDAKTIONEN hoppas givetvis på ett snabbt och 100%-igt tillfrisknande och tar tillfället i akt att lyfta fram Erik som en förebild för alla krabater. Stora som små. Det är inte ankpsyken, sköna grejer, färgglada skor och välregisserade målgester som vinner REDAKTIONENS iskalla och mörka hjärtan. Det är inställning och en obändig vilja att vinna som räknas i fotboll.

gnagets vilja att framstå som än mer efterblivna solnatattare än vad de redan är kanske förvånar en del men inte REDAKTIONEN. Men den debatten behöver vi inte elda på. Bara kort konstatera fakta.

Sen måste även eventsupportrarna i Bajen ta sig en rejäl jävla funderare på när man drar och när man inte drar bengaler. När gnaget redan fått byta två i backlinjen och killen med bajs i ansiktet får ännu ett psykbryt och ser till att få sig själv utvisad är det INTE läge för 5-10 minuter röksanering och ge motståndarna tid att sortera upp. Någon känsla för vad som händer på planen måste för fan finnas.

Fett oskön snubbe som blåste REDAKTIONEN på 80 spänn igår för övrigt. Du halkar in på REDAKTIONEN “most wanted list” plats 3. REDAKTIONEN glömmer aldrig! Räntan har börjat ticka….


2 Comments so far
Leave a comment

Har redaktionen swish?

Comment by Johan den störde

Ibland

Comment by kritaen5a
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: