kritaen5a


Palau, fett äkta nation
September 29, 2015, 09:57
Filed under: Uncategorized

Palau hade vid sista folkräkning 21 032 invånare. Men besöker bloggen gör de i stor stil! 1 på drygt varje 5000 i Palau har redan varit inne och läst på bloggen idag. Jävligt äkta faktiskt. Om folket bland Sveriges 9 793 172 invånare haft samma kvalitetsbegrepp skulle besöksmängden vara 1958 pers. Vilket den fan inte är.

palau

Lena Levin. Känd från Facebook, TV och som opinionsbildare på RFSU. Nästa fett oäkta idiot som passar på att sola sig i glansen av dynamiken. Måste vara jobbigt när plötsligt verkligheten hinner ikapp för en gångs skull i den skyddade bubblan. Som om det inte räckte med Capel och Tony Ernst. Menmen, livet har en tendens att jämna ut sötma och sälta. Så det är väl logiskt att alla goddagspiltar dyker upp för att motivera sin existens när man fortfarande är hög på både resultat, livet och substanser. Spontanspyr på plats gör man. Oklart varför.

Vill man bli på bättre humör kan man ju alltid skratta år #grindif. Vilket jävla spektakel. Termen ambulerande gycklarsällskap har aldrig varit mer passade.

Snubbla på bollen och få straff? Bara i gbg med en domare som heter Glenn. Smutsigt värre. Samma jävel som gav gbg segern mot Hammarby IF på Nya Söderstadion. Verkar dock som om gbg själva inser hur smutsigt det är då de inte ens verkar vilja följa guldkampen på plats.

REDAKTIONEN en del av Face down generationen. Sitta på T-banan och mickla med mobilen när det sitter en het brud och visar fittan och vill bli pullad i morgonrusningen. Jaja, det lär ju komma fler chanser.


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: