kritaen5a


Årets Julkalender
December 1, 2015, 09:02
Filed under: Uncategorized

Som med precis allt REDAKTIONEN rör vid så blev förra årets dynamiska Julkalender en ojämförbar succé. Besöksbonanza givetvis vilket medförde en gladare och mer upplyst omvärld. Kanske inte alltid vad REDAKTIONEN eftersträvar men i jultider får vi på REDAKTIONEN vara större och bjuda på lite glädje till alla Er som har det sämre ställt. Monetärt, muskulärt, genetiskt och mentalt.

Så för att lysa upp Er usla tillvaro lanserar vi en Julkalender även i år. Aningen annorlunda emellertid så till vida att vi frångår konceptet med en dynamisk person i luckan och ersätter med något så nytänkande som en Topp-3-lista i ett vitt tilltaget spektra.

Håll till godo. Om Ni nu mot all förmodan får för Er att kommentera se då för fan till att tillföra något. Eller i alla fall lägga lite tid och kraft på att få till stavningen.

Lucka 1. Topp-3 Tjeckiska Porrstjärnor

En av de mest välkomna effekterna av att Berlinmuren föll var att brudarna i öst fick tillgång till sol, tandkräm, modetidningar och smink. Snart nog så utökades världens påsättbara kvinnliga population ganska rejält i numerär.
Med självförtroendet det innebar så gav sig allt fler kvinnor från forna Östeuropa in i den ack så publikt bespottade, men samtidigt i hemmets trygga vrå uppskattade, porrindustrin. Vi ser dig Kapten Klänning Jr…

Marknaden för mer tystlåtna (eftersom de genomgående talar så kass engelska i Tjeckien), till det yttre mindre uppenbara porrstjärne-looken (märkligt hur många som är stjärnor i den branschen för övrigt) och ivrigt villiga att ta chansen när den ges på en arbetsmarknad som sakta håller på att tappa ekonomiskt p.g.a den äldsta av alla ekonomiska “regler” tillgång-kontra-efterfrågan.

1. Miroslava Holzapflova (född 20 oktober, 1991)
Som de flesta tjeckiska porrstjärnor håller hon sig med en uppsjö keffa alias. Sök på det besynnerliga Marry Queen för närmare bekanstskap.
Kännetecknande Musfrisyr: Landningsbana/sträng

miroslava
Riktig “Girl next door look”

2. Barbora Kovarikova (född 5 Juni, 1986)
Kombinerar ett oskyldigt och sofistikerat yttre med mycket intensitet och hetta i sitt dagliga värv. Det är i den kontexten man får sätta och acceptera höfttatueringen. En motsägelsefull och mystisk aktris på toppnivå. Väldigt många alias även hon. Hittas bäst på Nataly D.
Kännetecknande Musfrisyr: Landningsbana/sträng

barbora

3.  Silvie Tomčalová (född 12 februari, 1976)
En föregångare. Lite till åldern kommen visserligen men förtjänar sin plats 3.
Hittas enklast på alias Silvia Saint.
Kännetecknande Musfrisyr: Renrakat (således garanterat fritt från Flatlöss).

silvia

Det var Lucka 1 avklarad. Nu får Ni vackert vänta tills i morgon. I REDAKTIONENS julkalender finns ingen möjlighet att tjyvkika. Nu håller Ni käften för REDAKTIONEN skall koka knäck.


6 Comments so far
Leave a comment

Monica Sweetheart?! Estetiskt den perfekta musen i industrin.

Comment by Wolfie_87

Man hade ju hoppats på lite mer exceptionella bilder värdiga Redaktionen. Såna där bilder hittar man ju i månadskalendrar på vilken skitig bilverkstad som helst. Skärpning!

Comment by Bulten

Vi leder bara hästarna till vattnet, dricka får de göra själva.

Comment by kritaen5a

Haha…fair enough!

Comment by Anonymous

gör mig påmind om porrtråden på gamla sthlm södra forumet där tråden dog efter min genomgång. Håll igång det!

Comment by chipotle

2:an var fett snygg

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: