kritaen5a


Topp-3 Lucka 3 Stockholms bästa laddmuggar.
December 3, 2015, 10:10
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN kan ibland uppskatta att gå ut och ta några glas. När detta sker är vi noga med att det finns knarkvänliga toaletter för att underlätta eventuellt intag av narkotika.

Dagens topp 3 är alltså Stockholms bästa laddmuggar.

3. Skumpamuggen. Södra Teatern, Mosebacke Torg.  http://www.sodrateatern.com/

Södrateatern.jpg

Södra Teatern har ett flertal toaletter inrymda i sina lokaler, de flesta är inte ens värda att prata om det här sammanhanget då de precis som många andra är vidriga med dåliga uppläggningsmöjligheter. Det finns dock ett guldkorn som relativt få känner till. Den ligger högst upp i trapphuset på samma våning som den nyöppnade “Champangebaren”. Skumpamuggen ser kanske inte mycket ut för världen men den stora fördelen med den är att man i princip är ensam om att gå dit och man kan lugn och ro kan lägga upp ett streck utan en massa slag på dörren och vidriga vakter.

2. Nya muggarna, Marie Laveau, Hornsgatan 66. http://www.marielaveau.se/

ML.jpg

REDAKTIONEN var tidigare en frekvent besökare på Marie Leveau men vi har alltid stört oss på de värdelösa möjligheter till att bruka högkvalitativt kokain på ett respektabelt sätt.(nyckla gör bara djurgårdare och andra horungar.) Detta har det nu blivit ändring på och under hösten renoverades toaletterna på övervåningen. Marie Leveau har följt den trend inom badrumsdesign där det bakom toaletten byggs upp en liten häll som är perfekt att lägga upp på. Lägg därtill en rejäl dörr som minskar risken för att misstänksamma ljud ska läcka ut.

1.  Lilla P, Hemlig adress. http://www.pornhub.com

mugg.jpg

Här är laddmuggen som har en speciell plats i våra hjärtan. En toalett där det har knullats och knarkats i många år. Lilla P´s toalett är egentligen värdelös med både plastlock och litet utrymme att röra sig på. Varför den landar på plats nummer ett är av rent nostalgiska skäl. Det var på Lill P´s toalett som REDAKTIONEN lade grunden till det missbruk som vi idag med stolthet fortfarande upprätthåller och utvecklar. Det var på Lilla P´s toalett som vi rånade två vidriga gårdare på en femma ladd. Därför är den nummer ett på vår lista och den kommer alltid att ha en plats i våra hjärtan.

Avslutningsvis vill uppmärksamma att detta är inlägg nummer 1000 som publicerats på bloggen. Äkta.

 

 

 


2 Comments so far
Leave a comment

schysst mösch på bilden

Comment by Anonymous

Ett läsartips på temat är att REDAKTIONEN granskar Stockholm stad. Om jag minns rätt fick trafiknämnden i budgeten för 2015 en hel miljon för att förbättra laddinfrastrukturen. Miljö och hälsoskyddsnämnden blev avundsjuka och fick därför 600 000 för samma sak.

Budgeten för 2016 klubbades igenom i slutet av november och båda nämnderna får behålla dessa utgiftsposter tror jag. Staden lägger alltså återigen 1,6 miljoner på att förbättra laddinfrastrukturen, men vad innebär det i praktiken? Innebär det kanske att stans bästa laddmugg finns i stadshuset?

Comment by LNK
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: