kritaen5a


Vad gömmer sig bakom lucka nr 4 måntro?
December 4, 2015, 10:06
Filed under: Uncategorized

Jo här hittar ni REDAKTIONENS Topp-3 favorit strypare.

3. Bostonstryparen

bs

 Albert DeSalvo “Bostonstryparen”

En riktigt sjuk jävel som under det tidiga sextiotalet i Boston mördade kvinna efter kvinna. Staden var i skräck och till slut hade 13 kvinnor bragds om livet på ett jävligt grisigt sätt.

Bostonstryparen gav sig bara på kvinnor klädda i nylonstrumpbyxor. Han våldförde sig på sina offer och ströp sedermera damerna med sina egna strumpor.

Ingen dömdes någonsin för morden. Dock så golade Albert DeSalvo ner sig själv och erkände alla morden, något han sedan skulle ta tillbaka. Det har dock på senare år bevisats med DNA-teknik att det var DeSalvo som ströp kvinnorna.

Alberto själv då undrar du? 1973 blev blev han nerstucken av ett gäng medfångar och lämnades för att dö i en pöl av sitt eget blod.

2. Sillstryparen. Eller som spanjoren säger Garotta de Ansjovis.

En av väldigt väldigt få göteborgare REDAKTIONEN faktist gillar.

1. Självstryparen

michael-hutchence-05

Michael Hutchence

REDAKTION har väl aldrig varit något större fan av INXS. Men vill här lyfta fram bandets sångare och frontman Michael Hutchence.

Hutchence hann med att både sätta på Kylie Minogue och den Danska supermodellen Helena Christensen under sin livstid. Men det är inte därför han gömmer sig bakom lucka 4

Hutchence ägnade sig nämligen åt autoerotisk asfyxi (stryprunkning). Den 22 November 1997 hittades Michael död på hotellet Ritz-Carlton i en förort till Sydney. Hutchence hade efter en kväll av skönt stryprunkande gått lite för långt och lyckades kväva sig själv till döds.

lemoninmouth_thumb

Rookiemisstag säger REDAKTIONEN! Alla som har utforskat onanins obskyriteter vet att när man stryprunkar så skall man alltid ha en citron i munnen. Detta för att precis innan dödsögonblicket biter man automatiskt ihop käkarna, syran i citronen ser till att man vaknar till liv igen och kan fortsätta sin glädjestund.


1 Comment so far
Leave a comment

Bubblare till Michael Hutchence – David Carradine

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: