kritaen5a


Hjälp till självhjälp eller lucka 8
December 8, 2015, 14:32
Filed under: Uncategorized

Nu så alla horbarn var det dags för lite julpyssel då du bakom lucka 8 hittar REDAKTIONENS topp-3 hemmagjorda fleshlights.

3. Makaroner i termos / Fältfitta

img_2139_54490251ddf2b32c9a165d1e

En modern klassiker. Den fungerade igår, den fungerar idag och den kommer att fungera utmärkt i morgon med. Vad du gör är att du stuvar makaroner lite extra länge, du vill absolut inte ha makaronerna al dente då detta inte ger alls rätt glidmoment. Känner du däremot att du skulle vilja ha lite extra “riv” vänd då ner lite rostad lök i dina makaroner. Fyll en termos till bredden med stuvningen. Se till att det inte är för varmt och sedan är det bara bon appetit!

2. Gravlax i skinnsoffa

3382724512

Nästa gång du går till delikatessdisken så be om lite tjockare och längre skivor gravlax. För att få rätt temperatur på fisken så är det bara stoppa den i byxfickan och gå runt ett tag. Nu till den lite knepigare delen, hitta en kompis / släkting med gillestuga som du kan nyttja ostört. Lås in dig i gillestugan och placera sedan de lätt uppvärmda (om du inte är lagd åt det nekrofila hållet) laxskivorna mellan ryggkuddarna på soffan och njut!

PS. Passa även på att ge soffan lite smisk då detta i en skinnsoffa faktiskt känns ganska autentiskt.

1. Gös med inboxade tänder

gös

Börja med att hitta en Gös i lagom storlek. Ca 1,7 kg brukar vara perfekt. Är fisken mindre så kan det vara en bra ide att dra ett par varv med gaffatejp runt gälpartiet. Även fast gösen, till skillnad från nästan alla andra abborrfiskar, saknar tagg på gällocket kan bli lite vasst. Större fiskar rekommenderas bara de väldigt välhängda herrarna. Det absolut viktigaste och egentligen enda att tänka på när du slöjdar med denna fisk är att när det kommer till att boxa in tänderna är att slå riktigt jävla hårt. Då det är av yttersta vikt att fisken blir av med alla tänder annars kommer glädjestunden inte att bli njutbar alls!

gös 2

Den autentiska lukten får du på köpet. Lycka nu till med allt julpyssel!


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: