kritaen5a


LAGENS LÅNGA FITTARM ELLER LUCKA 12
December 12, 2015, 10:23
Filed under: Uncategorized

Topp-3 jävligt jobbiga lagar som sätter käppar i hjulet för REDAKTIONEN

3. PL 13 (polislagen § 13)

booooooo

Så fort man samlas ett gäng polare för att dricka starkt, sjunga växelsång och leta gnagare för att slå på käften så dyker det upp en massa snutsvin och försöker köra over en med buss eller använda en häst för att krossa skallen på en. För att sen slå  lite med batongen och sedermera köra ut en på Ekerö utan jacka i november. En godtycklig jävla fascistlag som lätt gör att man blir förkyld och arg.

2. Tyngdlagen.

images-3

Sir Isac Newton kan ta sina jävla äpplen och stoppa upp dom i röven! Det är den här lagens jävla fel att dom här svalorna som häckar,

patte

En jävla pisslag som bara förstör! Det är för övrigt denna lag som gör att man gör sig jävligt illa när man trillar ner från en stege.

 1. Lagen om alltings jävlighet.

Jesper Blomqvist Hammarby

Att Hammarby if Fotboll har haft Jesper Blomqvist som spelande tränare och köpt spelare man bara sett på video har egentligen ingenting med denna lag att göra. Utan det är på grund av en hel rad odugliga sportchefer och styrelser som inte har någon jävla aning om vad de pysslar med men gärna anställer en kusin eller nån härlig lirare med ett “Bajenhjärta”. Men även om vi nu har vad som känns som en helt duglig styrelse och en jävligt skicklig sportchef så finns det en obehagskänsla i magen om att något lika jävla utveklingstört garanterat kommer att hända snart igen! Detta beror helt och hållet på den vidriga lagen om alltings jävlighet .

 


2 Comments so far
Leave a comment

Det enda som kanske hjälper är ett streck? https://www.facebook.com/slottssverige/videos/967310446648305/

Comment by LasseMaja

Tycker J. Blomqvist va bland de bästa på plan de få gånger han hoppade in fast han hade tyvärr inte kondition för mer än 10 min/match.

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: