kritaen5a


Nu jävlar, Lucka 14
December 14, 2015, 07:57
Filed under: Uncategorized

Topp-3 Pirat-parafernalia

Själva konceptet att vara pirat. Jävligt äkta. Berörs lite i var och varannan Topp-3 vi gjort. Från könssjukdomar till fylla och sång. Men det var, som nästan alltid, bättre förr. Det var ett liv som i mångt och mycket styrdes av Darwins tankar av de starkas överlevnad. Det satte sina spår. Nedan följer Topp-3 för vad som krävs för att kvala in som fett äkta pirat.

Pirate
3. Krok.

En hand kan lätt ryka i en svärdsduell eller kanske om den träffas av en välriktad salva skrot från en musköt. Att ersätta den med en krok i prima stål är ett statement som heter duga. Då menar vi givetvis inte nutidens “state-of-the-art”-krokar. Inget direkt för dem som vill idka vaniljsex men desto bättre att spetsa ostbitar och peta ut kontrahenters ögon med. Äkta att spatsera runt på Medis med en blankpolerad krok en skön sommardag.

2. Peg-Leg (träben)

Precis som med kroken räknas inte nutidens high-tech-proteser. Exempelvis de nymodigheter som nyttjade av Oscar Pistorius.

Ett fett äkta Peg-Leg skall vara snidat i ek. Gärna med ett lager fernissa för att imponera på brudarna. Rätt äkta att polarna kan höra i trapphuset när man kommer. Mer än rätt äkta och väldigt effektivt är att använda peg-leg:et för en stoppspark. Mycket bra trick vid närstrid. Dessutom kan träbenet med fördel användas som dildo vid behov.

1. Ögonlapp

Egentligen behövs ingen mer motivering än den REDAKTIONEN själv upplevde när en av våra allra närmaste vänner festade till sig en ansiktsförlamning. Vederbörandes öga mådde bäst av en ögonlapp och aldrig någonsin tidigare har detta lett till sådan munterhet hos oss och även andra för all del. Jävligt underligt att inte fler går runt med ögonlapp. I och för sig var emaljögat inte en innovation som var helt utan fördelar. Men någon ögonlapp var det inte.

Övrig utrustning som skulle kunna utmanat men inte gör det.

Döskallen – Är tyvärr urvattnad och den mest överanvända symbolen som någonsin designats av mänskligheten. Vifta med en flaggjävel kan de flesta göra. Inte som att förlora kroppsdelar i närstrid och ersätta dem med vad man har och fortsätta leva sitt piratliv. Dessutom är döskalleflaggan väldigt uppskattad hos eventsupportrar fotbollsvärlden runt. Således oäkta.

Svärd – En rejäl sabel fäst vid midjan är ju inte helt utan sina fördelar i det korta perspektivet. Men kuttar är för horer och leder ofta till tråkigheter utöver det tänkta. Dessutom ställer knivlagen (där säkerligen även sabeln räknas in) till det. Speciellt på matchdag.

Papegoja på axeln – Närmare att ta sig in på Topp-3. Men REDAKTIONEN anar att nästa steg i Hipster-evolutionen mycket väl kan innebära att Ara-papegojan sitter på var Hipsters axel inom en snar framtid. Således inte äkta även om papegojan och piraten kom innan den så vidrige jävla Hipstern.


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: