kritaen5a


Lucka 16 – Outside Broadcast
December 16, 2015, 09:42
Filed under: Uncategorized

Då, kära små kretiner, har vi kommit fram till den alltid så efterlängtade Lucka 16 och bakom den döljer sig Topp-3 Comebacks.

REDAKTIONEN är som vanligt glada i att låna in engelska ord i dagligt tal eftersom vi uppskattar det mesta från Anglosaxiska herraväldets lingvistiska ordskatt. Men rent oavsett så gör REDAKTIONEN, som vanligt, som REDAKTIONEN vill!

3. Kennedy Bakircioglü

kennedy_1024x664

 

Många har känt sig kallade men dom flesta har alla haft en sak gemensamt. Nämligen en “Det-ska-bli-kul-att-spel-på-Söderstadion-igen-publiken-är-fantastisk-mentalitet”. I stort sett alla, utom ett lysande undantag (det alltid så närvarande vid varje regel), vilket har föranlett Kennedy att få den högst ärofyllda tredje platsen på denna lista.

För då andra hemvändare nöjt sej med att lyfta fet lön, göra en skön grej då och då samt hög-femma med diverse lönnfeta eventsupportrar med tröjnummer 12, såg Kennedy till att leverera.

Fotboll handlar nämligen inte om ”bra stämning” och ”sköna grejer”. Fotboll handlar om att vinna och den dagen iaf 3-4 spelare till inser det (Israelsson har redan fattat) kan det, i teorin iaf, bli åka av.

REDAKTIONEN är också helt övertygade att den yngre generationen snart, likt David Beckham en gång lät sig inspireras av Zinedin Zidane, kommer att anamma ”The Kennedy Curl”. Frisyrernas Cadillac.

2. Vladimir Putin

vladimir-putin-had-an-incredibly-sexist-response-to-hillary-clinton
Talking to me?

Maktfullkomlig diktator, korrupt, Ex-KGB, Svart-bältare, homofob, bombplanspilot etc. etc.
REDAKTIONEN frågar sig stillsamt; har killen inga dåliga sidor?!!

Det här med vad som händer utanför era små spermapappers-besudlade pojkrum är kanske lite mycket att ta till sig, men som det folkbildande mediekonglomerat REDAKTIONEN är, ska vi ändå försöka förklara VP:s bärighet på denna lista.

Efter att ha låtit sin nickedocka Medeved mjuka upp både in- och utrikes klimatet alldeles åt helvete för mycket tyckte kamrat Vladimir 2012 att det nog var dags att ta tillbaka Presidentposten.
Och se där, endast något år senare var Krim tillbaka, Ukraina och gasledningar i schack, VM i fotboll och Vinster OS kirrat, den personliga ekonomin i balans och omvärlden på tårna igen. Det är både storpolitik och comeback i en dynamisk symbios.

1. John Wayne Bobbitt:

2010-10-24-johnwaynebobbit

“John Wayne Bobbit, vem fan är det??” undrar Ni nu och kliar Era nyansade Kennedy-Curls…

Enlighten the populace är som vanligt ledordet!

JWB och hans käresta Loretta Bobbitt hamnade en dag i en dispyt i Husvagnsparken om huruvida grannfruarna verkligen ingick i de ack så heliga bröllopslöften de avgivit. JWB tyckte att det gjorde dom visst medan Loretta var av en helt annan åsikt.

Loretta framförde sitt argument på ett sätt. Som om REDAKTIONEN inte var så emot knivar etc (ni läste väl för fan Pirat-luckan?) skulle kunna anse var fett äkta konflikthantering och hämtade husvagnens bästa förskärare och lämnade visserligen JWB med kraftig blödning och stympad mandom men istället en ytterst naturtrogen butt-plug. Stumpen som kastat ut ur fönstret på sin bortflyende bortflyende bil hittades av en rådig medborgare och återbördades raskt till sin rättmätige bärare. Den avlägsnade lemmen nedan förevisad av JWB:s advokat:

BobbittTrial

Många (inklusive JWB:s advokat och sannolikt REDAKTIONENs hela läsekrets), skulle ha varit strålande nöjda med en sån fin but-plug, men inte JWB.
Med ett par meter björntråd och en femma i syslöjd senare var han bara ett år senare tillbaka och medverkade i det nu klassiska Vuxen-cineastiska mästerverket ”John Wayne Bobbit Uncut”, regisserat av den store Ron Jeremy:

bobbitt25n-8-web

Och därefter 1996 iförd tidsenliga speedos spelade JWB in Naturist-thrillern ”Frankenpenis”, även denna gång med Ron Jeremy vid rodret:

Det var nog inte riktigt vad Loretta tänkt sej när hon rotade runt bland kökslådorna, men definitivt vad REDAKTIONEN måste hylla som en FETT ÄKTA comeback och väl värdig plats 1.

Ytterst vital info: Dagens Lucka öppnas i samarbete med MV Mi Amigo och Maui Brewing Co.

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: