kritaen5a


Lucka 18!
December 18, 2015, 05:59
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN har ett jävligt brett kunskapsspann. Det finns inget ämne som vi inte kan göra en fett äkta topp tre-lista i. Dagens ämne, Topp-3 pornografi, är något vi har stor erfarenhet av och som ligger REDAKTIONEN varmt om hjärtat.

Men vi känner ändå att vi vill släppa fram en oberoende expert i ämnet, för att visa att detta är något vi tar på största allvar. Så för att ni ensamma stackare som läser detta ska få lite inspiration till nytt runkmaterial så här i juletid, kommer här Topp-3 fett äkta porrfilmsklassiker. Framställd av en person med lång erfarenhet i erotikbranschen.

3. When my wife is away, I like cock

smygbög

Jaha, tänker du. En bög-film. Ingen disrespekt till killar som gillar att snaska kotte. Men det är inte min grej, och har inget med varför den här titeln får en plats på listan. Den är med för att jag vill synliggöra en bortglömd grupp i samhället. Smygbögarna.

REDAKTIONEN slog ett slag för folkbildningen i gårdagens lucka, och jag tänkte inte vara sämre själv. Under mina år som porrfilms-uthyrare hyrdes denna film ut ett flertal gånger. Alltid med samma smygande vid disken. Nervöst tittande över axeln, flackande blick och till sist en tidning som läggs över filmen. För att försäkra sig om andra eventuella kunder inte ska se vilken film man köper.

Det är uppenbarligen många snubbar som gillar att se när två andra snubbar suger av varandra. Skäms inte för det, utan nästa gång frugan är borta och du ska ha en skön stund för dig själv med lite bögporr. Gå rak i ryggen till gayhyllan, plocka åt dig ett ex av “when my wife is away…” och var en stolt smyg-bög! Sen är ju titeln för jävla bra. Enkel och rak- man vet vad man får.

2. Bridget the midget– a short story

bridget

Här finns det många som kommer säga ” Åh fy dvärgar, det skulle jag aldrig kolla på ” LJUG! Säger jag. När man kollat på alla tonårsmusar, tantrattar av rang och plöjt igenom 1342 sidor av sökningen ”chubby blonde anal” så blir man efter ett tag ganska mätt. Den vanliga vanilj-porren funkar liksom inte längre.

Då kan det vara ett tips att ta ut svängarna lite. Bridget the midget, eller Bridget Powers som hon egentligen heter, är en gedigen spelare i branschen. Hon har varit med sedan 99 och gjort en rad kvalitetsfilmer. Med denna film som höjdpunkt. Bridgets filmer är jävligt äkta och hon är en jävel på att suga. Dessutom är det vetenskapligt bevisat att dvärgar har de bästa rumporna och är överdrivet kåta.

Så när du fått nog av de gamla trötta sökningarna på youporn, släng ett öga på Bridget. Öppna ditt sinne och låt dig inspireras av en stark affärskvinna, som skulle kunna suga av dig stående. Vad titeln anbelangar är den mycket bra. Bridget the midget är ett av porrfilmsbranschens bästa och mest solklara artistnamn. Och tillägget ”a short story” ger filmen det sofistikerade intryck den förtjänar.

1. Över 40 – kåt som 17

tantrattarÖverst på listan återfinns en klassiker. Över 40– kåt som 17 var den film som hyrdes ut överlägset flest gånger under mina år i branschen. Efter lite eftersökning har jag sett att det nu har gjorts en svensk version. Så för dig som är sugen på svenska tantrattar finns den att beställa där man köper porrfilm.

Titeln är ju fenomenal. Hur sugen blir du inte på lägga dig i soffan med en toarulle och våtservetter redo, för att njuta av en och en halv timme tantrattar? Vem gillar inte ett par mogna, kåta tanter över 40 som bara väntar på att få ta emot dig? Det är något med när kvinnor kommer upp i åren och får de där bastanta tantrattarna, som får det att rycka till i baguetten.

Solklar förstaplats och det finns inte mer att säga om den. Så jag bjuder på en anekdot som har med filmen att göra. Jag sålde en gång just denna film till en före detta säkerhetsansvarig i Hammarby, som jag tyvärr inte minns namnet på. Han va jävligt färsk och gick med blicken i backen hela vägen fram till kassan. Paniken i hans ögon när han lyfter blicken och ska betala för ”över 40, kåt som 17” och känner mig, från läktaren. En lång stunds tystnad, varpå han stammar fram: Eeh , jag ska köpa den till en polare som fyller 18. HAHAHA, ganska rolig lögn med så kort betänketid, men kom igen! Du kan inte lura en alkoholist.

Även om han var ett svin av rang, och golbög, så hoppas jag att han kommit över sin porrnoja och släppt in erotikens sötma i sitt liv. Och till er som läser detta, ha en god jävla jul, och glöm inte att det finns inget ligg som slår en riktigt bra runk!


2 Comments so far
Leave a comment

Filmerna är mycket bra och fint regisserade. Inga mästerverk men.

Måste bara vädra lite annat.
Nästa år. Fotboll. Jag har all respekt för krita redx men vi måste öppna en dialog om nanne oc vår framtid. Jag är ruskigt osäker. Lite Mourinho över karln. Oberäknelig. Inte ett år till med valium och osäkerhet. Är det rätt gubbe? Efter resor runt i hela Sverige och bataljer mot skitlag som klår oss har det tagit hårt å psyket att se denne smålänning stå och svamlade om dittan och dattan. Inte ens ladd gör en glad. Orkar vi med ett skitår till?

Om inte?

Nu är det så att Mourinho är lös. Har säkert lite löne krav. Vi räddade hockyn med bössorna.

Om vi gör en ansträngning kan bo säkert få the speciel one till nya s s. Några avängar så är jan hemma.

Hara jyrgårn oc ajk

Kriga nu för i helvete.

Forza bajen

Comment by Anonymous

Jag är ju en avdankad fet skusk från en förort gud glömde runt -75 så jag är mäkta lycklig över att REDAKTIONENs porrfilmstips och även för påminnelsen över den fett äkta jägarhoran med makaroner vi grabbar använde på K4 i nittiotalets början.

Julen är en runkhelg av rang. Ska ta vartenda av era tips till mitt hjärta och smiska dasen till submission.redan innan kalle anka.

GOD JUL tillönskas världend bästa REDAKTION. Nu ska jag fortsätta blanda kul piller. Mums

Comment by Bagis
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: