kritaen5a


Lucka 21
December 21, 2015, 20:10
Filed under: Uncategorized

Fyfan, REDAKTIONS-lokalerna ligger nästintill öde. Visste man inte bättre skulle man kunna tro att det varit razzia på stället.

Ett och annat bedagat luder ligger och sover ruset av sig men i övrigt övergivet. Tala om att gå in i kaklet 50 meter för tidigt.

Nåväl, misströsta inte. Här kommer ännu en kvalitetslucka.

Topp-3 heta Disneybrudar. Det formligen vimlar av dem. Ju mer man ser av de gamla klassikerna desto tydligare ser man brudarnas vädjan till den uppmärksamme tittaren att sätta på dem hårt, länge och inte alltid helt enligt “female friendly-filtret”. Female Friendly-porr. Hahahahahahahahahahahaha…. Tala om att slösa bort allas tid.
Nåja, det brukar ju alltid finnas en. Kapten Klänning Jr är dock inte den personen.

3. Duchess

omalley-and-duchess

Duchess är en graciös och blåblodig milf. Silkeslen röst och med en päls det formligen lyser om. Ovanpå det ett kokett guldhalsband och en härlig glimt i blicken. Uppenbarligen har hon gjort sig av med sina barns far. Förmodligen inte utan god anledning kan man vara ganska så säker på. Lilla Marie kommer säkert växa upp en dag och bli minst lika het som mamma.
Extra kul givetvis att Duchess faller för den fett äkte och glade gamängen till strykarkatt. Abraham DeLacey Giuseppe Casey Thomas O’Malley.

2. Mulan

mulan

Mulan (aka. 花木蘭 eller Huā Mùlán)  är en asiatisk brud som kan slåss. Och när vi skriver slåss menar vi det. Vig som en katt tar hon värvning för att bespara sin åldrige far att dra ut i fält. Ett hjärta av guld men också av stål ety hon är en veritabel dödsmaskin i strid mot de alltid så farliga mongolerna.
Lite skumt att det tar den ståtlige och kloke Li Shang så länge att klocka att det är en het brud som döljer sig bakom Mulans fett äkta alter ego Ping.

1. Snövit

Snow1
Det fanns bara en tänkbar förstaplats. Snövit. Inte nog med att hon är originalet så långt bak i tiden som 1937. Till det yttre vän, god och aningen bortkommen. Men låt inte skenet bedra, för som hon har knullat runt.

I kollaget ovan ser ni ett axplock som samtidigt berättar historien ganska bra. Snövit hade en kortare affär med ganska oskyldige, men villige, Ariel. Det saxades en hel del men det funkade inte i längden för Snövit. Med Jasmin blev det lite hårdare tag och det gillade Snövit. Fick smak på mer och gick rejält hardcore med elaka häxan. När det gick överstyr flydde hon till de 7 dvärgarna. När dvärgarna slet i gruvan passade Snövit på att fylla fittan, inför en hel flock förundrade smådjur, med ett förgiftat äpple. Så gick det som det så ofta går när det blir för mycket sötma i livet.

Avslutningen blev dock lycklig för Toker, den illistige spjuvern, som passade på medan Snövit fortfarande var varm. Att det gick undan kan ni se för han hann inte med att få av strumporna ens. Och kunde Toker få till det så finns det ju hopp för Er alla.Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: