kritaen5a


Topp-3 BBS-Box mot vidriga aik.
December 22, 2015, 16:45
Filed under: Uncategorized

 

Lucka 22 och nu är det slut på tönteriet, i dagens lucka kommer vi lista BBS-box mot gnaget. Bajen Babysquad var innan de gick upp i KGB Sveriges överlägset tyngsta  liga. Inga andra “yngre” kunde ställa upp med kvalificerat motstånd utan att plocka in folk som i vissa fall var 10 år äldre än BBS. Om vi tar aik som ett exempel så kan vi konstatera att de gånger BBS mötte en gnaget-liga i sin egen ålder tog det högst 30 sekunder innan gnagarna sprang (vi kommer se exempel på detta i listan). De gånger gnaget tog med sina äldre blev det av naturliga skäl jämnare fighter.

3. BBS/BY-BB/YYY. Rådmansgatan 2007.

Ett klassiskt box mellan BBS och BB/YYY somför en gångs skull tog med folk i rätt ålder. Resultatet blev en överkörning efter cirka 30 sekunder.

2. BBS-BB Skånegläntan 2005

Mitt i hjärtat av Söder möttes de båda ligorna upp. Ett hårt och jämnt box utan någon klar vinnare då polisen avbröt. Mitt under boxet kommer en våra grabbars morsa förbi och ser sin son stå och banka skiten ur en ful gnagare. Modern till Bajengrabben blir galen och börjar skälla ut sonen som glatt fortsätter att veva. FETT ÄKTA!

 

1.BBS-BB, Karlberg 2005(?)

En förslut på första plats? Ja, det stämmer. Boxet mellan BBS-BB i Karlberg hamnar på första plats för att det är så jävla äkta. Det första svenska huliganklippet som blev en viral succé. Både tidningar och tv förfasade sig om detta “fenomen” som snabbt spreds över landet. Det ni ser på klippet nedan är alltså huliganhistoria och en modern klassiker.

 


1 Comment so far
Leave a comment

Topp 3 berusningsmedel på julafton?

Comment by asdf
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: