kritaen5a


På spåret
January 11, 2016, 10:58
Filed under: Uncategorized

Efter urladdningen som Julkalendern innebar har urspårningen varit total. Alla ambitioner till diverse listor, summeringar och annat innovativt nyskapande har övergetts.

Så kunde det fortsatt ett bra tag till om inte REDAKTIONENS folkbildningsivrare fullkomligt satt Kebabpizzan i vrångstrupen. Från komatöst slötittande, en stilla måndag förmiddag, på tv:n till ursinne på kortast tänkbara tid. På en jiffy vill säga.

Filip och Fredrik. Beskäftigheten personifierade är med i På Spåret. Därtill, obegripligt nog, upplyfta till någon form av …. Ja, vad fan det nu skulle tänkas vara de nu är.

Att ens, bara gissa, att Soldier Blue skrevs av Billy Bragg är en sån jävla kunskapslucka att REDAKTIONEN inser att vi återigen träda fram och upplysa populasen om en av de starkaste filmer som någonsin gjorts. Soldier Blue.

Titelspåret till filmen, för enkelhetens skull, även det betitlat Soldier Blue skrevs av välkände Buffy Sainte-Marie. Hon skrev en hel den musik om den nordamerikanska ursprungsbefolkningen.

Filmen Soldier Blue gick upp på biograferna 1970. Billy Bragg var då 13 år gammal och släpptes garanterat inte ens på någon biograf som som visade filmen.

Med detta sagt vill vi bara återigen lyfta fram vår egen förträfflighet och omvärldens totala brist på den samma.

När bloggen ändå är up-and-runnin kan vi ju konstatera tre helt andra saker.

1. Melker Hallberg gjorde mål i (låtsas)-landslaget. Var ett tag sen en spelare tillhörande Hammarby gjorde det. Melker debuterade med seniorfotboll 13 år gammal i div 5 med BK Möre. En klubb vars akademi precis alla hört talas om. Så som det fungerar på mindre orter därifrån riktiga fotbollsspelare kommer ifrån.

2. Therese Johaug slog samtliga svenska manlig skidåkare uppför slalombacken Val Di Fiemme. Träna mer Era jävla bortskämda alibi-idrottsmän.

3. Spelar ingen roll hur keffa åldersgränser som sätts i “box”. gnaget skickar överåldriga likafullt.

 


4 Comments so far
Leave a comment

Såg ni på spåret nu sist? Så jävla bra både Fredrik, Filip och cricket på en o samma gång. Jag käka e och rocka loss helt till augusti familjen bästa kvällen iår…

Comment by hackneyhardcore

Hade de läst på bloggenhelvetet lite mer noggrant hade de klarat frågan också..

Comment by kritaen5a

Inatt slogs vi mot gnagare i gamla stan.fem mo ? Ett jävla liv. Hur gick det med näsorna råttor? Ni fick in en bra flaskskalle på en av de våra. Han är kvar på sös. Du som ramlade in i stolpen. Hoppas du mår bättre. Vakten verkade vara gårdare. Sprang och skrek med p spray till aina kom. Fan va japsarna glodde.

Comment by Anonymous

Fett äkta stök. Glaskrig. Hata gnaget.

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: