kritaen5a


Stop the World
January 19, 2016, 10:13
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN ser med stor självbelåtenhet hur vårt idoga och uppoffrande slit att upplysa befolkningen om Cricketens storhet skördar tunga framgångar. Vad annat var att vänta kan man ju fråga sig.

Vi belönas med något så fett äkta som ett EM (nåja värdskap för World Cricket League Division II Europe om vi nu skall vara riktigt korrekta). Givetvis kommer det spelas i den kungliga huvudstaden och ingen annanstans. Hur fan skulle det annars se ut? Det lika perifera som urlakade Fotbolls EM och OS kommer att ligga i tung mediaskugga vad REDAKTIONENS bevakning anbelangar! Vi kommer storsatsa på detta event. Var så säkra.

16-21 Augusti och spelplanerna verkar bli Gärdet och Skarpnäck som planerna är i nuläget. Dags att börja snickra på paviljongerna, resultattavlorna (för att hålla savanten vid gott mod) och hitta någorlunda vågräta spelytor redan nu Stockholm Stad!

De svenska hjältarna tycks redan vara igång med träningen vilket glädjer oss!!

cricket

REDAKTIONEN har, givetvis, varit i kontakt med arrangörerna för att säkerställa/”hjälpa till” att det blir det mest fett äkta arrangemang som någonsin gått av stapeln i modern tid. Vilket det finns all anledning att förvänta sig.

Inledningsvis fick vi snabba och bra svar men när vi ställde mer detaljerade frågor kring Fanzones, Cucumber sandwiches och utskänkningstillstånd så avstannade tyvärr konversationen. Vi antar att de har mycket att stå i med förberedelserna samtidigt som REDAKTIONEN inte kan vänta med att få ut denna glädjande information. Vi kommer givetvis att återkomma så fort vi har mer info att förmedla.

Lite aspartam i fin-laddet blir det dessvärre då man valt den minst äkta av spelformerna, 20/20, men någonstans måste man börja.

Det kommer bringas död och förödelse om Sverige-Gibraltar regnar bort!

Newsflash!!! Vi noterar att Twitter är nere. Lite för mycket av en “händelse” att det skedde precis som denna nyhet släpptes. Fett äkta Cricket!


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: