kritaen5a


Repetition is the mother of all learning
March 5, 2016, 14:46
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN har varit inne på ämnet tidigare men vi känner våra skeva läsare väl så en refresh känns befogad.

Imorgon är det derby mot de själlösa avarterna från…ja vad fan kommer de ifrån? Det finns inga supportrar i Sverige som har värre identitetskris än Djurgården. Överklasslag med anor från Östermalm, eller? Alla som står på ”Sofialäktaren” är ju från Haninge, Knivsta eller Eskilstuna men tror de är från östra London. Runkhundar!
Ena året är Olympiaborgen deras hem, nästa har de rötterna på i solna och spelar således utan större knorrande på råsunda, “hem” igen, ny arena på Östermalms IP  säljs in och skrotas och sen är det tydligen söder om Södermalm där man har sina rötter. Inte ens savanten kan hitta något mer lättfotat i modern fotboll. När eller fjärran.

Till massornas glädje så förutspår REDAKTIONEN en ny dif-flytt (möjligen fördröjt, i närtid, att hänga kvar på Nya Söderstadion medelst gardiner med målad publik på övre etage) om 2-3 år när det blir för plågsamt att acceptera kontrasten med Nya Söderstadions rättfärdiga och den lika obehagliga som imbecilla gökungen.
Redan i dagsläget finns det så mycket putslustiga ögonblicksbilder som cirkulerar på nätet där påstådd oxtokig mentalitet ställs i bjärt kontrast med den alltid så bittra verkligheten.

Det finns mycket vi kan spinna vidare på här men den roligaste förvirringen i den gravt dysfunktionella djurgårdsfamiljen är dess illusionära band till det anglosaxiska samtidigt som man gladeligen omfamnar Shebeen. Ironin i det lär väl inte undgå någon.
Och vilka bättre lämpade än REDAKTIONEN att reda ut ett och annat begrepp i fall det gick över huvudet på någon.
En parentes är att yngre apor börjat apa efter ultraskulturen under 2010-talet som skapar ännu större förvirring vilken identitet apan ska anamma. Vi vet. Det är inte lätt att ha koll. REDAKTIONEN har självklart det och ska hjälpa Er en bit i undervegetationen. Nedan följer en lista för att särskilja den mest utpräglade anglofilen bland apfamiljen.

– The Essential Characteristics of your average dfg geezer.

Rörelsemönster: Går bredbent och med bakhuvudet i nacken. Tänk en porrstjärna som precis läspa i sig en sats. 45 graders lutning med ansiktet upp. Armarna fladdrar som ett kromosomfel. Gängtecken med fingrarna är vanligt förekommande.

Ordförråd: Lads, wankers, bajs på hakan, cunt och seig heil.

Utseende: Viktigt för en dfg geezer är solbrännan och stor kroppshydda, man måste ju för fan se bra ut på bild! Malignt melanom är troligtvis vanligt förekommande hos den äldre urtypen. Den allra viktigaste attiraljen dock är kroppstatueringar. Tribals anses snyggt. Fräcka meningar som ”inga offer ingen seger” likaså.

Örhängen. Alla äkta geezers ska ha örhängen. Glimrande på båda öronen. Om man vill vara snygg inför varandra eller de allt mer frekvent besökande kvinnliga släktet har vi inte luskat ut ännu. Allt tyder dock på det förstnämnda eftersom inga tjejer gick på fotboll på 90-talet men geezers hade örhängen redan då. En grov halslänk är också populärt.

Ekipering: dfg geezern har företrädelsevis helst bar överkropp. Men en outfit inspirerad från brittisk pubmiljö mixat med Stureplan är ändå viktigt. En crossover av två olika världar helt enkelt. Vita troublemakingshoes med den så självklara SI-tröjan, kombinerat med en Canada goose-jacka och ett par stoooora Prada-solglasögon. Till det en kondommössa som vi annars oftast ser i Tyresö eller i dokusåpor.

Huvudsakliga intressen: Ta gruppbilder. Helst med lite naket innehåll. Ser ni denna avart imorgon kan antingen bara skratta eller ge honom smocka.

Värt att beakta i var mans vardag; faller man tungt på Hellströms i jakt på sötman så går man lätt miste om fittsaften.


1 Comment so far
Leave a comment

När kommer the essential characteristics of your average fb-geezer?

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: