kritaen5a


Dags att sätta kyrkan mitt i byn (igen)!
April 19, 2016, 12:24
Filed under: Uncategorized

Bara vinn Bajen. Bara vinn…

Ingen, med betoning på just ingen, i Sverige existerande förening är så jävla dysfunktionell som dif. De har fan ingenting. Hur man än försöker går det inte att hata dem. De står ju för precis ingenting. Likt en oformlig massa skämd mörtmjölke driver de runt i en existens av …. Ja, av vad fan då?

Att ens börja nysta och kommentera alla jävla motsägelser, svek, nysatsningar, kampanjer, vandringssägner, konstruerad supporterkultur mm. mm. mm. är egentligen meningslöst. Över hela spektrat av deras verksamhet skall förtydligas.
Föreningens hela förbannade existens är beroende av andra. Precis som fästingen med både borrelia och TBE i sin lilla magge behöver dessa satans parasiter ett friskt bärardjur att suga kraft och näring från. Sen spyr de upp sjukdom och elände i retur.

Ett pedagogiskt exempel på detta är hur de vid första bästa tillfälle frångår tidigare överenskommelser angående biljettpriser på derbyn. Det är så mycket innebandy över hela tänket. Man skall “jävlas” lite. Nu skrockar läsaren gott. Men de har ju lyckats.
T.o.m titanerna på REDAKTIONEN jagar upp sig.
Nej, REDAKTIONEN jagar inte upp sig. Vi ser det som givet. Det är i difs natur att bryta avtal, ljuga, glida undan här-dyka upp där, självförhärliga osv.
Givetvis klarar inte dif av att sälja ut arenan trots att de får draghjälp av Sveriges särklassiga publiklokomotiv. Så de extra småslantar de kramar ur Bajen får de försöka hämta hem med hjälp av luspälsarna på Aftonbladet och 2 för 1 erbjudanden en masse eftersom de inte klarar av att sälja biljetter nog för att ens matcha innebandyfinalerna förra helgen.

Däremot. Det efterblivna är ju att ens Hammarbys styrelse försöker. Lika efterblivet är det sen av Bajen Fans och Bajenland att påverka Hammarby IF att inte göra en motsvarande höjning på höstderbyt. dif är undantaget som bekräftar regeln. Inget, vi repeterar, inget finns att vinna på att behandla dif anständigt. Har man inte lärt sig det genom åren har man fan inte varit särskilt uppmärksam.

Nä, nu lättar vi upp det hela med en alltid lika populär omröstning.

Gårdagskvällen började bra. Nu kör vi vidare på det.


1 Comment so far
Leave a comment

http://m.xhamster.com/movies/4916882/julia_allert_swedish_whore.html fett äkta brud

Comment by tjo
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: