kritaen5a


World Bedwetting Day
May 24, 2016, 09:53
Filed under: Uncategorized

Sängvätare jorden runt, förenen Eder! Det är Er dag idag.

Jahapp, så tilltar stormen och allsköns tunga potentater skjuter gemensamt in sig på Nanne och Jingblad. Ett så kallat drev. I nuläget huvudsakligen i supporterled. Dessutom underblåst av individer med jävligt grumliga personliga ambitioner. Det enda som får REDAKTIONEN att vackla något i vår övertygelse är att Laul, den flaskglade spjuvern, är inne på rätt spår. Men generellt gäller den gamla vanliga regeln att det inte behövs mer än några % av “massan” för att knuffa övriga villrådiga fårhelveten i önskad riktning.

I och för sig är det roligt att det talas fotboll och inte klackmatch men samtidigt inser vi av de allra flestas argumentation att det är bäst för alla att de håller sig till klackmatchen och inget annat.

REDAKTIONEN kör därför en kort Football management for dummies. För dumskallar finns det i överflöd runt om oss. Som vanligt anar vi att vi kastar bort vår tid men Ketamin-leveransen tycks inte vilja komma ut så vi försöker hålla blogghelvetet vid liv under tiden.

Vi har nu avverkat mer än en tredjedel av säsongen och inte fan har det varit något fotbollsgodis vi bjudits på. Inte tu tal om det faktumet. Och när det går dåligt så gnälls det. Mest av alla gnäller spelare utanför startelvan. Så var det 1982 när Bengt Persson fick gå efter allsvenskt silver och så är det än idag. Där är en av få verkliga konstanter i en föränderlig värld.
Fick REDAKTIONEN som vi ville skulle dessa gnälliga jävla spelare bankas och buntas ihop till en lätt hanterbar liten hexagonformad trixboll för att skänka några minuters förströelse på stranden innan någon loppbiten lösspringande byracka kunde får den pipande irrelevansen att gnaga på.

Alla dessa jävla förnumstiga läktarorakel som nu levererar både startelvor, spelsystem och hemsnickrade analyser är en del av det uppenbara systemfel som finns. Det största problemet är dock en, som vanligt, svag och ängslig ledning. Tacka fan för det. De vet ju att de bara är ett stormigt info-möte bort från köttgrytan och ut i den verkliga världen. Bättre då att blöta fingret och känna av vindriktning. Problemet det medför är att Hammarby IF bara är några svaga resultat bort ifrån kaos. Någon gång måste man bestämma sig att detta satsar vi på.

Nu återstår att se hur detta spelar ut. REDAKTIONEN har fan inte bundit sig till masten för Nannes (eller någon annans) skull. Men precis som i fallet med Gregg så är de som jobbar för tränarens avgång det verkliga problemet.

sinan

Hur karriären sedan artat sig för Gregg resp Sinan kanske någon aningen mer begåvad har koll på men för säkerhets skull. Gregg är i Columbus Crew och har lyft det laget rejält. Sinan harvar runt i div. 6. 26 år gammal. Sinan tyckte Gregg var en besserwisser…. Vad fan säger man?
En annan läktarikon som Gregg försökte göra fotbollsspelare av, den alltid så rotunde, Castrullo. Han är nu i div 7. 29 år gammal. Kollar man mer noga på spelartroppen från denna epok med “var är dom nu”-glasögonen på sig får man lätt ångest. Milt sagt. Fotbollsspelare är (med några få undantag) lata, egoistiska och vad värre är i behov av ständig bekräftelse. När inte detta behov mer än nödvändigt.

REDAKTIONEN inser att många önskar sig en massa här i världen. Men det blir så sällan som man föreställt sig. Livet kom emellan. Är Nanne kvar kommer det sannolikast sluta med ett *Poff* och plats 8-11 någonstans. Inte så vidare värst dynamiskt men ganska logiskt. Eller så kickar vi Nanne och låter särintressen ta över och kör hela havet stormar ännu en gång. En sak är dock säker. Gefle hemma kommer bli något alldeles extra.

Har Ni lyckats läsa så här långt kan Ni dessutom vara delaktiga i sorgen över Lena Dahlmans bortgång.

lena

Här nakenbadandes tillsammans med Cecilia Haglund. Lena till vänster. Det är inte direkt HD-upplösning och Tv-serien Guld från 1998 var allt annat än högkvalitativ. Men ändå, ett par schyssta tantrattar glömmer man aldrig. Vila i frid!


6 Comments so far
Leave a comment

Amen

Comment by Anders

Tack för klokskapet. Uppskattar hyllningen till en av våra största blonda komedienner.

Comment by Anonymous

RIP Lena, ett genuint runkobjekt.

Comment by Anonymous

I have been surfing on-line greater than three hours lately,
yet I by no means found any fascinating article like yours.
It’s pretty worth sufficient for me. In my
opinion, if all webmasters and bloggers made just right content material
as you did, the web shall be a lot more useful than ever before.

Comment by Jane

Hur WordPress kunde placera detta som spam övergår till och med vårt förstånd!

Comment by kritaen5a

[…] https://kritaen5a.wordpress.com/2016/05/24/world-bedwetting-day/  Krita en 5a bloggen är ganska spot on, angående saken och gamla spelare som tycka tränaren var dum.. […]

Pingback by Bla bla bla har tappat truppen | hammervillage
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: