kritaen5a


Topp-3 Gefle away!
August 1, 2016, 09:24
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN dammar av dundersuccén från i vintras och kör en Topp-3 när Ni som minst anar.
Nu skall det inte dras några växlar alls av 3 poäng mot Gefle. Tre matcher i rad har de lagt sig platta för våra bolltrillande krabater och bjudit på att låta sig bli rejält upprumpade utan minsta motstånd. Därtill i matcher vi haft den alltid så obehagliga kniven mot strupen. Mycket märkligt men inget som får REDAKTIONEN att tappa fokus.

Fast vi har tappat en del fokus efter polismyndighetens “Rekordtillslag” ute i Rinkeby. 1,2 kg ladd “off the market”.
Efter en snabbt konflab är REDAKTIONEN enig i följande uttalande:
Priset på 800:- lär ligga kvar men såväl vikt som kvalitet vid inköp kan mycket väl understiga det utlovade. Se till att vara uppmärksam. REDAKTIONEN återkommer när läget kan anses ha återgått till det normala.

Nåväl. Topp-3 var det!

1. Nanne bänder loss Rennie från frysboxens botten och ger honom dessutom en yster hel halvtimme på grönbete. Istället för glappkäften Khalili som får sitta och värma bänk med butter uppsyn. Underhållning på högsta nivå. Tydligt och pedagogiskt ledarskap helt i REDAKTIONENS smak!

2. Philip Haglund deklarerar i Aftonbladet innan att “vi skall slåss som fan”. En lika luttrad som skeptisk REDAKTION har hört det förr. MEN, se och häpna. Undrens tid är inte förbi. Philip kämpade och slet. Gjorde mål och fixade straff. Skräll!

3. Joseph Aidoo försöker sig på en skön grej efter ha inlett matchen stabilt. Blir givetvis av med bollen (som nästan alltid är fallet när sköna grejer skall exekveras) men reparerar skadan och drämmer sedan sin näve i backen i frustration. Gick det upp ett ljus där för unge herrn? Framtiden lär utvisa!

När vi ändå är inne på den alltid så notoriska nedflyttningsöverlevarna Gefle så grävde REDAKTIONEN upp historik kring nödvändig poängskörd för att, utan kval, hänga kvar i Allsvenskan. Sen formatet med 16 lag sjösattes 2008 var det som tuffast 2014 då just detta Gefle hamnade på 14:de plats med 32 poäng. 16 poäng på 14 matcher kvar. Kan “killarna” fortsätta att “slåss som fan” skulle det kunna gå vägen…… Rent teoretiskt alltså!


1 Comment so far
Leave a comment

Mats Solheims jävla kossackdans efter matchen var också en höjdpunkt

Comment by Bajen Är Större
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: