kritaen5a


Golare har inga polare
August 17, 2016, 13:07
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN har av olika anledningar allt färre och mindre illustra boxrapporter på blogghelvetet. En stark anledning är att det blir sånt jävla käbbel om ditten, datten och övertramp hit och dit som alltid mynnar ut i en högst ovärdig nätfight där allt förvanskas och den ursprungliga händelsen dränks i en salig röra kletigt bajs.
Egentligen finns det väl endast enda jävla regel som varit bestående genom åren som någorlunda efterföljts.
Inget gol!

Visserligen har det ändå golats lite till och från genom åren. Så även den regeln har satts ur spel emellanåt.
När det golats har det vanligtvis varit enskilda individer som åkt på stryk och inte kunnat smälta det utan vänt sig till ordningsmakten för att upprätta hedern…

Man kan också slå fast att ingen kan dra sig till minnes vem som kastade första stenen. Vem stampade först? Vem gick lös på lösöre först? Vem körde en fuling först? Vem återrapporterade ett så kallat box vinklat först? Osv. Osv.
Ahhhhmennirå……

Med den korta men nödvändiga historiken i åtanke kan REDAKTIONEN nu konstatera att efter lite incidenter på senare tid mellan Bajen och (numera) #goldif (tidigare) #grindif kulminerade konflikten i helgen.
En sällsynt välväxt, ålderstigen och rutinerad “yngreliga” (vi vet vilka Ni var på plats med!!) från dif hade planerat ta sig an en riktig yngreliga hemmahörandes i Boråstrakten och bunta ihop till en fin liten kubik som söndagsnöje.
Bajen fick nys om det hela och kuppade in sig i festligheterna med stor framgång.
Och nu är #goldif verkligen jättearga. Så arga som de aldrig varit någonsin tidigare.

Häromveckan överfölls en Bajen Ultrasbuss av Firman på en rastplats i Uppsala. En attack som av gnaget, i sedvanligt bombastiska ordalag, beskrivs som: Citat – Redan legendariskt – Slut Citat

Vi kopierar in följande från Sagoscenens besynnerliga värld:
Det smäller hårt till en början men med AIK-grabbarna i förarsätet. När några av AIK:arna som har svårt att komma fram i trängseln väljer att runda bussen och anfalla Bajenligan i ryggen utbryter närmast panik i leden. De bajare som inte tar till flykten ligger ned och AIK:arna tar till lite extra våld för de flaskor de kastat och som träffat några av grabbarna. De bajare som är på bussen och i skydd av den står och slänger grejer får det kastade tillbaka och två fönsterrutor på bussen går sönder. AIK:s gatusoldater har segrat och på en given signal går alla FB/AY tillbaka till sina fordon garvandes och åker sedan hem till Stockholm igen. Detta efter en aktion som den svenska scenen aldrig sett maken till tidigare och som det kommer pratas om i många många år!

Lite extra stampande, några bussrutor, ett oförberett Bajengäng och lite kastad bråte. Samt ett gnaget som, givetvis, drar sig tillbaka på en given signal.

Helgens händelse överträffar på alla sätt denna attack vad gäller planering, utförande och persongarnityret som är inblandat. Det vet alla som har tillräcklig insyn. Det sticker givetvis enormt i självbilden att “smuts-Bajen” mäktar med en sån aktion och att man går så villigt i gillrad fälla.
Att försöka snacka bort det på Flashback må vara så hänt. Standard modus operandi. MEN. Att hänga ut folk med namn och födelsedatum? I en dödsannons och lägga till personens barn? Där har Ni Ert jävla lågvattenmärke som ingen någonsin kommer att kunna klämma sig under hur mycket det än försöks.

Och nej! Det blir ingen sidhänvisning, länk eller annan ledtråd från blogghelvetet till bilden i fråga. Tillräckligt många har sett eländet och även om ni nu plockar ner vid midnatt och börjar skademinimera detta jävla övertramp har alla redan sett vilka som gillar och kommenterar skiten.

Att hänga ut samtliga svenska firmors stomme med foto, bostadsadress och personnummer skulle ett barn med särskilda behov och ringa datavana klara av på en halv dag eftersom självgolet och viljan att  visa upp sig på sociala medier är så omfattande.
Självgol är visserligen även det gol men drabbar det bara en själv så må det vara hänt och självförvållad skada.

Kanske ville #goldif bara vara först med något, men tyvärr. Robert Aschberg var först att hänga ut “firmafolk” i Sverige. Så även där är ni bolltvåa men i jävligt gott sällskap. Jävla as!

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

Hahaha. DFG. Vilka jävla broilers

Comment by Andy Dufresne
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: