kritaen5a


Välkommen Danskjävel
November 30, 2016, 23:06
Filed under: Uncategorized

Nu stängs kapitel Kurt-Arne och kapitel Jakob öppnas härnäst i den surrealistiska sagoboken om Hammarby IF Fotboll.
Hur det än spelar ut i slutänden så har REDAKTIONEN i dagsläget inget annat än ett stort, ärligt menat, hjärtligt välkommen och LYCKA TILL att önska dig danskjävel.

mich

Av de namn som varit i cirkulation är detta definitivt det bästa alternativet när det nu, oavsett vad det fick kosta, absolut och prompt skulle bytas tränare.
Jakob har ingen som helst Mads i skolen med den lika ovärdiga som stinkande process vilken lett fram till hans övertagande av tränarrollen.
Något som innebär att det åtminstone finns en person i klubben utan en egen agenda.

REDAKTIONEN ämnar fortsätta sin oförtrutna strid mot alla småpåvar som för egen vinnings skull och utan att tänka två ggr gladeligen sänker Hammarby IF för pole position vid säcken med kosing som står helt obevakad på kansliet. Här en liten lista på alla varggropar han har att undvika och alla grynnor som måste navigeras runt.

Som vi förutspådde för väldigt länge sedan har akademiverksamheten fått eget liv och det härket måste väl förr eller senare kunna visa upp någon form av existensberättigande.
Vi tror att danskjäveln känner igen en lovande krabat när han ser en.
Men lita på att sagda ledare och otåliga fotbollsfarsor kommer att utnyttja de nyttiga idioterna i supporterleden som tror sig förstå en klok sak när den sägs av “rätt” (läs fel) indvid.

Vidare måste Jakob först av allt stämma av sin taktik med lagkapten (vi kan dessvärre inte tänka oss annat att han får det kontrakt han inte förtjänar påskrivet så snart). Lagkaptenen skall ha en fri roll, kunna springa runt lite på måfå, slå några Hollywoodmackor och ta alla fasta.
Annars blir det kontakt med press, tårar i press, kompisar och gamla Bajenhjältar (Haddad och Marko M. m.fl.) som talar ut i press.
Och som om det inte räcker.
En lagkapten som kallar till möte, i lönndom, med utvalda representanter från likaledes utvalda supportergrupper för en snyftvals om vilken oduglig tränare  han laget har.
Allt i syfte att få tränaren sparkad. Tragiskt nog gick vissa nyttiga idioter lagkaptenen till mötes.
REDAKTIONEN kunde (och tänkte) berättat om detta redan i somras (Nej, vi var av högst oklara skäl inte inbjudna men fick info från flera håll om detta möte och vad som sades och inte sades) men eftersom vi till skillnad från många andra faktiskt bryr oss om Hammarby IF mer än något annat valde vi efter viss vånda att hålla det inne.
Tills nu. Därav kampanjen #Intevårlagkapten om någon nu inte förstått det. Vilka “vissa” tycks ha gjort. Kul!

Det är direkt skadligt att uppmuntra och belöna felaktigt och illojalt beteende. Fråga Cesar Milan vad som händer med voffsingen när den får för sig ha en annan plats i hierarkien än den skall ha.

Sen måste Jakob se till att hitta på ett innovativt och helt nytt spelsystem så att han kan använda alla 22 i truppen i spel samtidigt. För annars blir någon/några jätteledsen. Och då blir många andra också jätteledsna.
Och att det finns en hel del lipsillar har vi blivit varse tidigare och Jakob lär snart nog lära sig detsamma.

Som om inte det räcker har vi ju alla kärlekstörstande event- och alibisupportrar vars Matchupplevelse™ är betydligt viktigare än poäng och segrar. Så glöm inte att alltid Keep ’em sweet med svulstiga kärleksförklaringar och kvasigrandiosa symbolhandlingar.

Du kommer snart nog få uppleva samma känslan som John McEnroe en gång gjorde, när han förtvivlat skrek att han upplevde sig omringad av inkompetens på Wimbledons Center court (vi pallar inte kolla fakta kring platsen så vi drämmer till med något de flesta känner igen bara).

Men, som sagt, Jakob Michelsen. Varmt Välkommen till Hammarby IF!
Om du kan lyckas här kan du lyckas var som helst!
Bara en sån sak att samma personer som jublar över din ankomst har noll förtroende för den personen som fick dig hit bör vara en hint om vad det handlar om för sorts odjur.

Nu kan Ni sova gott alla barn. I morgon drar REDAKTIONENS alltid så geniala julkalender igång!


4 Comments so far
Leave a comment

Är det med vår lagkapten verkligen sant? Isf tappar man ju all respekt man har haft för honom. Proffsen på svenska fans forum trodde inte på det iaf haha!! Han får väl säkert ett 5 års kontrakt till med hög lön..

Comment by Antieventsupporter

Varför i helvete skulle vi hitta på det?
Vad vinner vi på det?

Kennedy har gjort enormt mycket bra för föreningen genom åren.
En av de mest tongivande spelare vi haft.
Men bristen på transparens i detta är över gränsen.
Vi kommer inte fortsätta driva någon jävla kampanj eller annat.
Fakta behövde komma ut.
Nu får var och en tänka själv, lägga ihop de 3 bitar pusslet består av och komma fram till vad fan de vill.

REDAKTIONEN anser inte någon individ vara större än föreningen. Andra gör det. Vad som är rätt är upp till var och en att bedöma.

Comment by kritaen5a

Exakt det jag tänkte också. Ni har ingen anledning till att hitta på o skulle bara förlora på det. Och man blir inte så förvånad över det när man tittar på det stora sammanhanget gällande all skit i Bajen.

Comment by antieventsupporter

Jävla rövbög

Comment by Andy Dufresne
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: